Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin sezon finali izleyen milyonları ağlatırken, Afra Saraçoğlu akıllardan çıkmıyor!

Yalı Çapkını dizisinin sezon finali izleyen milyonları ağlatırken, Afra Saraçoğlu akıllardan çıkmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını isimli Star TV dizisi, bu sezona adeta damgasını vurdu. Kanalın uzun yıllardır elde edemediği çift haneli reytingleri alarak müthiş bir süreç ortaya koyan Yalı Çapkını, 2022 -2023 sezonunun en başarılı yapımı olarak öne çıktı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi de başarılı performansları ile göz doldurdu ve milyonları etkilemeyi başardı.

36. bölümü ile birlikte Cuma akşamı izleyenlere veda eden Yalı Çapkını dizisinin final sahnesi ise akıllardan ve kalplerden çıkmayacak şekilde hazırlanmıştı. Seyran’ın kollarında yaşam savaşı veren Ferit’in halini gören izleyiciler gözyaşına boğuldu. Sosyal medyada bu sahneden ne kadar çok etkilendiklerini yazan izleyiciler, özellikle de Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran’ın çığlıklarının kulaklarından gitmediğini belirten yorumlar paylaştı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Seyran’ın çaresizce bağırışları ne kalbimizden ne de kulaklarımızdan hiç gitmeyecek.”

Seyran ve Ferit’in yaşadıkları ile Türkiye’yi gözyaşına boğduğundan bahseden dizi hayranları, ekibi övgü yağmuruna tuttu. Oyunculuk performansları ile kalplere giren Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları, sezon boyunca da sosyal medyada sürekli gündem oldu.

Bir dizi hayranı, sezon finalini şu sözlerle yorumladı: “En etkileyici sahneydi. Sahnenin dokusu, renkleri, Cem Adrian’ın mükemmel müziği, arkada Gaziantep kalesi, Afra ve Mert’in mükemmel oyunculuğu ve çekim açıları… Her şeyiyle çok güzel bir sezon finaliydi. Ferit’in vurulması çok etkileyici oldu.”

Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamlarının birincisi olarak uzun süre ekranda yer aldı ve bir ara Kızılcık Şerbeti’nin öne çıkması dışında da hep zirvenin sahibiydi. Dizinin hikayesi, konu anlatımı, oyunculuk performansları, mekanlardan, dekorlara kadar tüm ayrıntıları ile Yalı Çapkını dizisinin muazzam bir başarı kazandığını söylemek yanlış olmayacaktır.