Ana sayfa Dizi Fragmanları Dönence dizisinde Ulu Önder Atatürk vurgulu yeni bölüm duygusallığı artıracak!

Dönence dizisinde Ulu Önder Atatürk vurgulu yeni bölüm duygusallığı artıracak!

tarafından ker_def

Dönence yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dönence ’deki Gülce karakterinin okul sahneleri ulu önderimiz Atatürk’ün ziyaret ettiği Namık Kemal Lisesi’nde çekildi…

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile çok izlenen dizisi Dönence, 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren her çarşamba yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Dizide otizmli bir birey olan Gülce’nin sosyal hizmetler kararı ile liseye başladığı sahneler çok özel bir okulda çekildi.

İzmir’in en eski ve köklü kurumlardan biri olan Namık Kemal Lisesi, bu sahneler için diziye ev sahipliği yaptı. Bu liseyi diğerlerinden farklı kılan şey ise bir zamanlar Atatürk tarafından ziyaret edilmiş olmasıydı.

Dönence dizisinde Ulu Önder Atatürk vurgulu yeni bölüm duygusallığı artıracak! 7

Ulu önder Atatürk, 1925-1926 yılları arasında bu okulu ziyaret etmiş o yıllarda adı İzmir Kız Lisesi olan okulun hatıra defterine: “İzmir Kız Lisesi’ni ziyaretimden pek memnun oldum. Müdür hanım ve bay muallimlerin ciddi ve isabetli mesaisinin aşırı suhuletle ve takdirle görülmektedir.” yazmıştı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğan Karakaş, Berfin Ant Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence heyecan dolu yeni bölümü ile 13 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…