Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas, uyumlu bir dizi çifti oldu!

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas, uyumlu bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

Yabani isimli yeni Fox TV dizisinin başrolünde yer alan Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi, son dönemde sosyal medya ortamında öne çıkıyor.

Yabani isimli yeni Fox TV dizisi salı akşamları yayınlanmaya başlayan dizide iyi bir enerji yakaladı. Dizinin hikayesi atv’de geçen sezon başarılı bir çıkış yapan Ateş Kuşları projesine benzetilse de Yabani dizisinin izleyicilere farklı gelecek hikaye zenginliği olduğu da biliniyor.

Köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi veren genç bir adamın, malikaneye yani zengin bir hayata yolculuğunu anlatan Yabani dizisinde Simay Barlas ile Halit Özgür Sarı dikkat çeken bir dizi çifti oldu.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas, uyumlu bir dizi çifti oldu! 7

İki genç oyuncunun sezonun etkili hikayelerinden birisinde sorumluluğu omuzlamalarının yanı sıra, enerjileri de izleyicileri etkiledi.

Yabani dizisi ilk bölümü ile 12 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluşurken, sosyal medyada Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisini olumlu yorumlar geldi. İki genç oyuncu için yeni dizi projesi kariyerleri adına önemli bir sınav niteliği de taşıyor.