Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisini devam ettirmek için Kanal D’nin motivasyonu yüksek!

Dönence dizisini devam ettirmek için Kanal D’nin motivasyonu yüksek!

tarafından ker_def

Dönence dizisiyle ilgili sosyal medyada artmaya başlayan eleştirilere bakıldığı zaman ortada izleyicilerin düşüncelerinde bir değişimin başladığının işaretleri var.

Dizinin reytingleri de 2’li seviyelerde geliyor ve bu durum sıradan bir yaz dizisinden çok da öteye gidemediğinin de bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Ancak Kanal D’den yapılan basın bilgilendirmelerinde dizinin 2’li oranlarda reytingler almasına rağmen ‘günün en çok izlenen dizisi’ olması durumu öne çıkartılıyor.

Sosyal medyada da Dönence dizisiyle ilgili yapılan paylaşımlara dikkat çekilen duyurularda Dönence dizisinin hem Foça’nın muhteşem güzellikleri hem de oyuncuların performansı ve hikaye noktasında izleyicilerden çok olumlu notlar aldığı ifade ediliyor.

Kanal D’nin bu duyurular ile birlikte Dönence dizisinin performansından memnun olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak izleyici tarafında ise hikayenin durağanlaştığı, olayların akış hızının yavaşladığı eleştirileri bulunuyor.

Dönence hem eğlenceli hem de dram yüklü bir hikaye olarak daha iyi reytingleri hak eden bir proje oldu. Ancak bu reytingler ile Eylül ayı ve sonrasındaki kış sezonunda devam etme ihtimali çok yüksek değil.

Kanal D’nin dizinin performansından memnun olma hali eğer projenin kış sezonunda da devam etmesini sağlar ise bu durum izleyiciler açısından büyük bir sevinç kaynağı olacaktır.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence dizisinde 6 bölüm geride kaldı ve Salı akşamları yeni bölümler de dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.