Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dönence dizisinin setinde en açık sözlü isim bakın kimmiş!

Dönence dizisinin setinde en açık sözlü isim bakın kimmiş!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam geliyor.

Dizinin çekimlerinin de oldukça keyifli geçtiğine değinen Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu setin en’leri hakkında samimi açıklamalar yaptılar.

Setin en dobrasının Sümeyye Aydoğan olduğuna değinen Caner Topçu: “En dobramız Sümeyye, ama dobra olmak çok güzel bir şey bence.” dedi.

Setin en komiğinin Emre Kınay olduğuna değinen ikili: “Aslında hepimiz çok komiğiz ama Emre abi çok eğlenceli, bizi iş modundan biraz daha çıkartıp güldürdüğü zamanlar oluyor.” dedi.

Setin en enerjiğinin yönetmen Serdar Gözelekli olduğunu söyleyen ikili: “En enerjiğimiz yönetmenimiz Serdar Hoca… hiç böyle bir insan görmedim. Sürekli hareketli, Doğa da aynı şekilde oda çok hareketli. “şeklinde ifade etti.

Setin en çok boğazına düşkün kişilerinin Atakan Hoşgören ve Doğa Karakaş olduğunu ileten ikili:” Atakan ve Doğa setin en boğazına düşkün isimleri diyebiliriz.” dediler.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Berfin Ant, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence heyecan dolu yeni bölümü ile 22 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…