Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinin yeni sezon heyecanı sosyal medyayı kapladı!

Kulüp dizisinin yeni sezon heyecanı sosyal medyayı kapladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te ilk sezonu yayınlandıktan sonra büyük bir başarı kazanan ve çok izlenen Kulüp dizisinde, ilk sezon çok etkili olmuştu. Dizinin yeni sezonunun da 15 Eylül’de izleyicilerle buluşacağının duyurulması, sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu.

Matilda, Çelebi, İsmet, Selim, Raşel, Fikret, Keriman ve Rana karakterleri ile akıllardan çıkmayan Kulüp dizisinin hikayesinin nasıl devam edeceğini izleyiciler büyük bir heyecan ile bekliyor. İlk olarak 5 Kasım 2021 tarihinde izleyicilerle buluşan ve 6 bölüm yayınlanan dizinin devamı 6 Ocak 2022’de 4 bölüm olarak izleyicilerle buluştu.

Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Fırat Tanış, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor. Türkiye’nin 1950’li yıllarda yaşadığı çalkantılı döneme izleyicileri götüren ve duygusal olarak da çok etkileyen Kulüp dizisinde, hikayenin nereye varacağını izleyiciler çok merak ediyor.

Türkiye’de yaşayan Yahudi toplumunun yaşadığı acıların öne çıktığı ve sokak olayları ile büyüyen toplumsal bir travma ile yüzleşme imkanı vermesi Kulüp dizisini çok farklı bir noktaya taşıdı.

15 Eylül Cuma akşamı yeni sezonu yayınlanacak olan Kulüp dizisi için sosyal medyada izleyiciler çoşkulu ifadelerle yorumlar paylaşıyor.

Binlerce paylaşım yapılırken, izleyicilerin yeni sezonu çok beklediklerini ve biraz geç geldiğini ifade eden sitemleri de dikkat çekiyor.

Seyir zevki bakımında çok özel bir yapım olduğundan bahseden dizi hayranları, Kulüp projesininin kendilerinde çok ayrı bir yerinin olduğunu ifade eden yorumlar paylaşıyor.