Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dönence dizisinin setinde hem eğlence hem özveri bir arada!

Dönence dizisinin setinde hem eğlence hem özveri bir arada!

tarafından ker_def

Dönence dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor… Yeni bölümü merakla beklenen dizinin setinde ekip neşeli ve özverili bir çalışma içinde.

Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

2023 yazına damga vuran, çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’nin yeni bölüm çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

15 Ağustos Salı akşamı 6’ncı bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölümünden ilk kareler de basınla paylaşıldı. Dizinin ekibinin sette çok iyi bir ortam oluşturmasının yanı sıra, hikayeye de kendilerini kaptırdıklarının izlerini bulabilirsiniz.

Dönence dizisinin setinde hem eğlence hem özveri bir arada! 7

Dizinin oyuncuları hem sette çok iyi vakit geçiriyor hem de yoğun bir çalışma programını sürdürerek dizinin başarısı için ter döküyor.

Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, gibi başarılı isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Dönence, yeni bölümü ile 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…