Ana sayfa Dizi Haberleri Dün akşam veda eden Sadakatsiz’in finalinde kazanan kadın dayanışması oldu!

Dün akşam veda eden Sadakatsiz’in finalinde kazanan kadın dayanışması oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin iki sezon devam eden etkileyici dizisi Sadakatsiz dün akşam ekranlara veda etti. Sadakatsiz’in finali çok başarılıydı. Bir aldatma hikayesi üzerine kurulan dizinin sonunda kazanan kadın dayanışması oldu.

BBC yapımı Dr. Foster isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde yer alan Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in çok etkileyici bir performansa imza attıkları Sadakatsiz dizisi dün akşam yayınlanan 60. bölümüyle final yaptı. Final unutulmaz sahnelere imza attı.

Sadakatsiz’in final bölümünde Volkan hayatını kaybederken Derin de onun arkasından yaşamına son vermek istedi. Derin, intihar etmeyi planladığı yere giderken Asya’yı aradı. Ona uçurumdan düştükleri gün her şeyin bitmesi gerektiğini söyleyen Derin, yarım bıraktığı işi tamamlayacağını ve oraya Volkan’a kavuşmaya gideceğini söyledi. Derin’in kendisine bir şey yapmasından korkan Asya ise daha önce birlikte kaza yaptıkları uçuruma doğru gitti.

Asya, Derin’i tam kendini uçurumdan aşağı atmak üzereyken durdurdu. Bu sırada sinir krizi geçiren Derin ölmek istediğini söyledi. Derin’in krizi dinmeyince Asya Derin’e bir tokat attı ve kızı için yaşaması gerektiğini söyleyerek sakinleştirdi. Böylece Asya, tüm merhametiyle Derin’in hayatını ikinci kez kurtarmış oldu. Ve Sadakatsiz’in finalinde kazanan kadınların dayanışması oldu. Ve bu son Sadakatsiz izleyicileri tarafından çok beğenildi.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Sadakatsiz, bir kadın, onu aldatan kocası ve birlikte aldattığı diğer kadının mücadelesini anlatıyordu. Dizinin en sevilmeyen karakteri Volkan’dı. Volkan’ı başarıyla canlandıran Caner Cindoruk, en sonunda kaybeden taraf oldu.

Genç oyuncu Melis Sezen’in de büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Sadakatsiz ilk sezonda reytinglerde zirveyi elden bırakmıyordu. İkinci sezona da çok iyi başlayan dizi ilerleyen haftalarda reytinglerde büyük kan kaybı yaşamıştı.