Ana sayfa Sosyal Medya Cannes’da fırtınalar estiren Meryem Uzerli yurda bir döndü pir döndü!..

Cannes’da fırtınalar estiren Meryem Uzerli yurda bir döndü pir döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bu yıl 75’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katılarak kırmızı halıda şıklığı ve güzelliğiyle fırtınalar estiren oyuncu Meryem Uzerli özel tasarımlı kıyafetiyle festivalin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli törenin ilk gününde Yanina Yulia imzalı mor, mavi ve beyaz renkteki özel tasarım bir elbise giydi.

Kabarık kol detayı ve fiyonkla dikkat çeken Uzerli, sade saç modeli ve makyajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Cannes'da fırtınalar estiren Meryem Uzerli yurda bir döndü pir döndü!.. 9

Güzel oyuncu Cannes Film Festivali’nin ikinci gününde ise siyah kabarık kol ve etek detaylı bir elbise tercih etti.  Ünlü oyuncu festivalin ardından, yüzü olduğu mücevher markasının davetine katılmak üzere Türkiye’ye  döndü.

Cannes'da fırtınalar estiren Meryem Uzerli yurda bir döndü pir döndü!.. 10

Çırağan Sarayı’ndaki davette boy gösteren oyuncu yine şıklığıyla adından söz ettirdi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Meryem Uzerli,  Medyapım’ın Disney Plus için hazırlıklarını sürdürdüğü yeni projelerden biri olan Ru ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Cannes'da fırtınalar estiren Meryem Uzerli yurda bir döndü pir döndü!.. 11

Meryem Uzerli Ru adlı dizide, hayallerinin peşinden gidip Urla’ya yerleşen ve açtığı Ru adlı restoran ile hayat mücadelesi veren ‘Reyan’ karakterini canlandıracak.