Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, neden Türkiye’ye geliyor? İşte ziyaretinin sebebi…

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, neden Türkiye’ye geliyor? İşte ziyaretinin sebebi…

tarafından zk zk

Televizyogazetesi.com/Detay – 1943 doğumlu Amerikalı oyuncu Robert De Niro, meslek hayatında rol aldığı filmleriyle dünyanın en beğenilen aktörleri arasında yer almakta. Oyuncunun bir süre önce İstanbul’a geleceği ile ilgili haberler, Türkiye’de bir projede yer alması ihtimali akıllara geldi ve merak da arttı.

26 Haziran’da İstanbul’a geleceği öğrenilen ünlü aktörün ziyaretinin sebebinin tatil yapmak mı, başka bir ziyaret için mi, yoksa bir dizi ya da sinema filminde rol alması mı olduğu merak konusu olmuştu. Robert De Niro’nun Türkiye ziyaretinin detayları ortaya çıktı!

Ünlü aktörün Türkiye’ye gelmesinin nedeni, bir Japon restoranı olan Nobu’nun İstanbul şubesini ziyaret etmek olduğu öğrenildi. Hollywood’un ünlü starının, Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer tarafından ağırlanacağı öğrenildi.

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi olan Nobu’nun ortakları Aktör Robert De Niro, şef Nobu Matsuhisa ve yapımcı Meir Teper 26 Haziran günü hep birlikte Türkiye’ye gelecekleri ifade edilmekte.

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, neden Türkiye'ye geliyor? İşte ziyaretinin sebebi... 131

Robert De Niro, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında The Ritz-Carlton İstanbul içerisinde kapılarını açan restoranı ziyaret etmek istemiş ancak pandemi koşulları nedeniyle gelememişti. Ünlü aktör Türkiye’yi çok sevdiğini ve Nobu İstanbul’u da çok merak ettiğini belirterek ilk fırsatta gelme sözünü vermişti.

Londra’dan özel bir uçakla İstanbul’a geleceği öğrenilen Oscarlı aktöre, Nobu restoranlarının belgeselini çeken bir çekim ekibinin de eşlik edeceği ifade ediliyor. 1994 yılında Şef Nobu Matsuhisa ile birlikte kurduğu restoran zinciriyle dünya çapında bir marka yaratan sanatçı, Nobu İstanbul’da ‘Sake Seremonisi’ne katılacak.

Robert De Niro’nun sadece bir gün Türkiye’de kalacağı da edinilen bilgiler arasında. Konuklar, Nobu’nun içinde bulunduğu The Ritz-Carlton Hotel’de konaklayacak. Robert De Niro, seremoni sonrasında 27 Haziran’da İstanbul’dan ayrılacak.