Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisi, tanıtımı ile izleyiciyi şimdiden çok sarstı!

Duy Beni dizisi, tanıtımı ile izleyiciyi şimdiden çok sarstı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yaz dizisi olarak başlayacak olan Duy Beni dizisi, ilk tanıtımıyla yürekleri zorlayacak bir hikayenin gelmekte olduğunun da haberini verdi! Tanıtımı ile pek çok izleyicinin ilgisini çeken dizide, gerçek hayatta liselerde yaşanan zorbalıklar ve seslerini duyurmaya çalışan gençlerin yaşadıkları anlatılıyor.

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif’in kaleme aldığı Duy Beni dizisi, gençlik dizisi olarak dikkatleri çeken bir yapım.

Bu yaz benzer dizileri ekranda göreceğiz. Bunlar arasında Fox TV’nin Tozlu Yaka dizisi de bulunuyor. Yine gerçek hayatta da yaşanan konuları ele alan Tozlu Yaka dizisinde de bir lisede iki azılı grubun arasındaki gerilim yansıtılıyor.

Duy Beni dizisi, tanıtımı ile izleyiciyi şimdiden çok sarstı! 10

Her ne kadar iki dizi birbirlerine benzetilse de okullarda yaşanan zorbalıkların öğrencilerin psikolojisi üzerinde nasıl bir travmaya sahip olduğunu aktarması beklenen Duy Beni’nin etkili tanıtımı, izleyicinin de dikkatinden kaçmadı. İlkokul ve liselerde öğrenciler arasında yaşanan zorbalıklar, zaman zaman ülkemiz gündemine de geliyor. Duy beni dizisi, bu tür zorbalıklara uğrayan ve sesini duyuramayanların da sesi olmak konusunda iddialı bir yerde duruyor. Star TV’nin yeni dizisinin yayın tarihi de merakla beklenmekte.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu,Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı Duy Beni, tanıtımıyla izleyiciyi yakalamayı başardı. Reytingleri ise şimdiden merak konusu.

Dizinin kadrosunda Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız ve Durul Bazan ve Murat Daltaban ve Bedia Ener gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Duy Beni dizisi, tanıtımı ile izleyiciyi şimdiden çok sarstı! 11

Tanıtımı büyük yankı uyandıran dizinin konusu şöyle; Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim (Rabia Soytürk) ’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla (Helin Kandemir)’ya bir araba çarpıp kaçar. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar.

Duy Beni dizisi, tanıtımı ile izleyiciyi şimdiden çok sarstı! 12

Bu suçlama ispatlanamaz ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır.

Bursu kazananlar arasında Ekim de vardır. Ancak onun amacı çocukluk arkadaşı Leyla’ya bu kötülüğü yapanların izini bir şekilde bulmaktır.O, Leyla’ya çarpıp kaçanın bu okuldan bir öğrenci olduğuna adı gibi emindir. Ekim’le birlikte Bekir (Taha Bora Elkoca) ve Ayşe (Gökçe Güneş Doğrusöz) de sınavı kazanmıştır.

Okulun ilk günü onlara adeta uzaydan gelmiş gibi davranırlar. Ardından o günden sonra hayatlarını değiştirecek bir olguyla tanışırlar. Zorbalık!

Duy Beni dizisi, tanıtımı ile izleyiciyi şimdiden çok sarstı! 13

Bu zengin okulun öğrencileri kimi zaman eğlenmek kimi zaman da heyecanlı anlar yaşamak için adına gelenek dedikleri bir sistemin içinde kendi düzenlerini kurmuşlardır. Hiç kimse bir zarar görmedikleri için buna müdahale etmemiştir. Ta ki o gün okula yeni bir öğretmen de tayin olana dek.

Selim Bender ( Berk Hakman)! Hem kişisel, hem meslek hayatında her zaman doğrunun yanında olan, öğrencilerini iyiliğe yönlendirmeye çalışmış idealist bir insandır. Bu okulda öğrencilerin bir sırrı sakladıklarının farkındadır.