Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, 137 milyonluk instagram hesabında Türk filmini övdü!

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, 137 milyonluk instagram hesabında Türk filmini övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Paris Saint Germain kulubünde futbol oynayan, dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Film Aras Bulut İynemli, Deniz Baysal, İlker Aksum, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu ve Nisa Sofiya Aksongur gibi isimleri buluşturan Yedinci Koğuştaki mucize isimli film ile ilgiliydi.

Sadece ülkemizde değil, birçok ülkede de Netflix üzerinden izlenebilen Yedinci Koğuştaki Mucize filmini izleyen Neymar, yaptığı paylaşım ile milyonlarca takipçisine filmin tanıtımın yaptı.

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, 137 milyonluk instagram hesabında Türk filmini övdü! 7

Yıldız futbolcu mesajında, filmi izlerken hüngür hüngür ağladığını da yazdı .Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Neymar,” Çocuğu olanlar bu filmi izledikten sonraki duygumu daha iyi anlar. İnanılmaz güzel bir film, izlerken çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım” diye yorum yazdı.

Aras Bulut İynemli’nin muhteşem oyunculuğu ile göz doldurduğu film, Fransa’da da Netflix izleyicilerinin en çok izlediği yapımlar arasına girmişti. 137 milyon takipçisi bulunan Neymar’ın bu paylaşımı ile filmin ünü bir anda yayılmış oldu.