Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü Hollywood yıldızıyla buluşan Burak Özçivit sosyal medyada topa tutuldu!..

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızıyla buluşan Burak Özçivit sosyal medyada topa tutuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Burak Özçivit, Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’da Hollywood’un ünlü aktörü Kevin Spacey ile bir araya geldi.

Burak Özçivit, Kevin Spacey ile çekilen fotoğraflarını instagram hesabında da yayınladı. Ünlü oyuncunun Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile fotoğrafları hayranlarından binlerce yorum aldı.

Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’da maç izlemek için bir araya üçlü, müsabaka öncesi sohbet etti. Fotoğraflarda, beyaz bir takım elbise giymeyi tercih ettiği görülen Özçivit’in paylaşımları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Ünlü oyuncunun eşi Fahriye Evcen de Özçivit’in gönderisine kalp emojisi ile yorum yaptı.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızıyla buluşan Burak Özçivit sosyal medyada topa tutuldu!.. 8

Adelali Binali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da Kevin Spacey ile buluşan Özçivit’in paylaşımına pek çok hayranı ise tepki gösterdi.

Bazı Burak Özçivit hayranları yorumlarında, Oyuncu Kevin Spacey hakkında cinsel saldırı iddiasıyla dava açıldığını belirterek Burak Özçivit’in bu fotoğraflarına tepki gösterdiler.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızıyla buluşan Burak Özçivit sosyal medyada topa tutuldu!.. 9

Yorumlardan bazıları şöyle; “İsmi Kevin diye mi bir şey sandınız yoksa cahillikten mi? Fahriye’de kalp koymuş neye koyduğunu bilmeden. Neden böylesiniz?”, “Yazık, parası olanın suçlarının görülmeyeceği bir dünyada yaşıyoruz”, “14 yaşında bir çocuk dahil olmak üzere onlarca kişi tarafından cinsel tacizle suçlanan Kevin Spacey ile fotoğraf paylaşmak!”…