Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda sıradan bir dizi değil! Demet Özdemir’in sözlerine kulak verin!

Dünyayla Benim Aramda sıradan bir dizi değil! Demet Özdemir’in sözlerine kulak verin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ta 14 Eylül’de izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda dizisinde başrollerden birisi de Hafsanur Sancaktutan oldu. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger ile birlikte başrole adını yazdırmayı başaran genç oyuncu, sosyal medya platformlarında hayranlarından büyük destek görmesiyle de dikkatleri çekiyor.

Özellikle Son Yaz dizisindeki Yağmur karakteri ile milyonların hayranlığını toplayan genç oyuncu, Dünyayla Benim Aramda gibi Disney Plus’un ikinci yerli yapımında başrolde yer almasıyla da kariyerinde ne kadar hızlı bir çıkış yaşadığını ortaya koydu.

Sinem karakterinde izlediğimiz oyuncu, Dünyayla Benim Aramda dizisindeki sürpriz karakterlerden birisini canlandırıyor. Oyuncu, spoiler vermeden dizideki durumu hakkında şöyle konuştu: “Oyunun ta kendisi. Ben tam olarak oyuna alet olanlardan bir tanesiyim, Buğra ile birlikte. Çok güzel bir oyunla başlıyoruz. Bütün karakterlerin güzel dönüştüğü bir dizi olacak. 4 hafta sonra bunun muhabbetini daha iyi yaparız.”

Dünyayla Benim Aramda sıradan bir dizi değil! Demet Özdemir'in sözlerine kulak verin! 8

Dizide İlkin karakterinin yanında çalışan Sinem olarak yer alan Hafsanur Sancaktutan, Tolga’ya yapılan oyunun da baş aktörlerinden birisi. Buğra Gülsoy ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi dizinin kilit sahnelerini birlikte çekti. Hikayenin gidişatına göre 4. bölümden sonra olayların daha da net ortaya çıkacağı da oyuncuların açıklamalarından anlaşılıyor.

Disney Plus, aynen Kaçış dizisinde yaptığı gibi haftada bir Dünyayla Benim Aramda’nın yeni bölümünü yayınlayarak etkisinin uzun sürmesini planladı. İlişkiler konusunda izleyenlere büyük deneyim fırsatı sunması noktasında da dizi dikkat çekiyor.

Demet Özdemir, ilişkilerle ilgili günümüzde hastalıklı bir durumun yaşandığını ifade etmişti. Dizide herkesin kendisiyle ilişkiler konusunda bir yüzleşme yaşadığını da belirten oyuncu, hikayenin herkesin kendisiyle yüzleşmesini sağlayacağını da anlattı.

Dünyayla Benim Aramda sıradan bir dizi değil! Demet Özdemir'in sözlerine kulak verin! 9

İlişkilerle ilgili konuşan Demet Özdemir, “Problem başladığında, en keyif aldığın şeyleri, en büyük üzüntülerini paylaşmaktan vazgeçtiğinde, artık duymadığını fark ettiği an, iletişim eksildiği anlaşılıyor. Bu her zaman çok çabuk bir kabulleniş olmuyor. Yüzleşmek çok zor. O yüzden anlamak kıymetli, bunu paylaşabilmek daha büyük bir mesele. Artık paylaşımların azaldığı an bence hissediliyor” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan da dizideki karakterlerin ilişki durumunun da çok konuşulması beklenen süreç içinde Sinem karakteri ile kilit bir rolde yer alacak.

Oyuncu da ilişkiler konusunda kendisinin de Demet Özdemir’in sözlerine katıldığını belirterek, “Göremediğinde, anlayamadığında, empatiyi kuramadığında artık o ilişki bir yerden çürümeye başlıyor. Çürüyen şeyi da yanında tutmak istemiyorsun. Maalesef öyle son buluyor aşk” şeklinde konuştu.