Ana sayfa Sosyal Medya Bu oyuncuyu tanıdınız mı! İşte Cansu Tosun’un muhteşem değişiminin kamera arkası!..

Bu oyuncuyu tanıdınız mı! İşte Cansu Tosun’un muhteşem değişiminin kamera arkası!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlardan uzak olan ve tasarıma el atan oyuncu Cansu Tosun geçtiğimiz yıl seyircinin onu görmeye alışık olmadığı sıra dışı bir projeyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Microsoft’un 20. yılını kutlayan efsanevi X-Box oyunu ‘Halo’nun Düsseldorf’ta çekilen kısa filminde yer alan Tosun, başarılı oyunculuğu ve aksiyon sahneleriyle söz ettirmişti.

Efsanevi X-Box oyunu ‘Halo’nun 20. yılı şerefine çekilen Raw Mind Pictures imzalı kısa filmde başrol olarak yer alan oyuncu, 2500’lü yıllarda geçen bir evreni gözler önüne seren filmde bir savaşçıyı canlandırdı.

Projedeki görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu sosyal medya hesabından yapımın kamera arkası görüntülerini #tbt etiketiyle paylaşarak nasıl değişim yaşadığını gözler önüne serdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cansu Tosun (@cansutosun)’in paylaştığı bir gönderi

Aksiyon sahneleriyle çok konuşulan yapımda Cansu Tosun’un filmdeki dublörü Lorenz Hideyoshi aynı zamanda dünyayı kasıp kavuran ‘Dune’ filminin başrol oyuncusu Timothée Chalamet’nin dublörü olarak yer alırken kısa filmin görüntü yönetmeni Vi-Dan yine ‘Dune’un dövüş yönetmenliğini üstlenmişti.

Bu oyuncuyu tanıdınız mı! İşte Cansu Tosun'un muhteşem değişiminin kamera arkası!.. 7

Son zamanlarda rol aldığı uluslararası yapımlarla adından söz ettiren Cansu Tosun yakında bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek.

Cansu Tosun ve Tolga Güleç’in başrollerini paylaşacağı Beni Sev isimli filmin yapımcılığını Port Yapım ve Metropol Medya ortaklaşa gerçekleştiriyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Yücel Müştekin üstleniyor.