Ana sayfa Sosyal Medya ‘Dürüst olmak gerekirse’ diye söze başlayan Esra Bilgiç’ten bir itiraf geldi!

‘Dürüst olmak gerekirse’ diye söze başlayan Esra Bilgiç’ten bir itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, televizyon piyasasında 3. dizisinde yer alıyor ama 6 yıldır bu sektörde ve önemli bir yer edindi. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime hatun karakterinin ardından, Bir Umut Yeter dizisinde Derya olarak izlediğimiz oyuncu, şimdilerde ise Ramo dizisinde Sibel karakteri ile izleyicilerin karşısında.

Ramo, Cuma akşamları Show TV ekranında beğeni ile izlenen bir yapım oldu ve reytinglerde çok iyi gidiyor. Oyuncular ise çok fazla aksiyon sahnesi olduğu için sette bir hayli yoruluyor. Esra Bilgiç bu duruma dikkat çekti ve aynı zamanda hukuk fakültesinde okuduğunu da hatırlattı.

Pandemi döneminde dizinin 1. sezon çekimlerine ara verilince Esra Bilgiç de Ankara’da ailesinin yanına giderek derslerine çalışmış ve online sınavlara girmişti. Oyuncu, ilk dönemi bu şekilde atlattıktan sonra şimdi ise fakültenin ikinci dönemine çalışıyor. Ancak yoğun iş temposu nedeniyle, çok fazla vakit bulamamaktan da şikayetçi.

Esra Bilgiç, bir itirafta bulundu ve şöyle konuştu: “Dürüst olmak gerekirse, tabii ki çalışamıyorum. Boş zamanlarda çalışılacak bir şey değil. Bambaşka bir alan. İnsanlar ömürlerini veriyorlar bu alan için. Ben de elimden geldiğince, bu pandemide online derslerden faydalanıp, online derslere giriyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum.”

Hayatın kendisinin hukuk olduğunu ve kendisini hayata daha çok yaklaştırdığını da anlatan Esra Bilgiç, oyuncu olarak da gözlemlemeyi sevdiğini belirtti.

Avukat olup olmamayı henüz bilmediğini, hayatını oyunculukla geçirmek istediğini vurgulayan oyuncu, hukukun da kendisi için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.