Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz sporda, Başak Parlak Bodrum’da, Melisa Şenolsun balkonda!

Merve Oflaz sporda, Başak Parlak Bodrum’da, Melisa Şenolsun balkonda!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerinin sevilen üç kadın oyuncusu, son paylaşımlarıyla yine hayranlarından beğenileri kaptılar. Bu üç isimden ilki Arka Sokaklar dizisiyle ekranda olan Merve Oflaz. Artık onun sporcu kişiliğini bilmeyen yok. Sporu yaşam tarzı haline getiren oyuncu, yaz döneminde denizde yaptığı extrem sporların ardından, kış gelince kapalı alanda spor yapmaya başladı.

Bir süredir pilates yapmaya başlayan Merve Oflaz, spor sırasında çekilen fotoğraf ve videolarını da paylaşmakta. Son günlerde spora daha da ağırlık verdiği anlaşılan oyuncu, üzerindeki spor kıyafetleriyle yeni bir pozunu paylaşıyor.

????

Merve Oflaz sporda, Başak Parlak Bodrum'da, Melisa Şenolsun balkonda! 9

Ekranlara son olarak Şevkat Yerimdar dizisi ile gelen Başak Parlak ise projesi olmadığı için şu sıralar sadece sosyal medyadan hayranlarıyla buluşmakta.

Bir süredir İstanbul’da olan oyuncunun yine güneşli havaları fırsat bilip Bodrum’a gittiği görülüyor. Her ne kadar tam yaz havası olmasa da İstanbul’dan daha iyi bir havada olmak oyuncuya da iyi gelmiş anlaşılan ki yüzü gülüyor…

Bodrum güneşi ????

Merve Oflaz sporda, Başak Parlak Bodrum'da, Melisa Şenolsun balkonda! 10

Melisa Şenolsun ise son pozunu balkonda vermiş. Çiçeklerini sulayan oyuncu, “Kurtarma” notunu düşmüş fotoğrafına. Melisa Şenolsun da şu sıralar ekranda yok ama Netflix’in Atiye dizisinde oynuyor. Dizinin 3. sezon çekimleri ise kısa bir süre önce bitti.

İşte Melisa Şenolsun’un balkon pozu…

recovery ????????

Merve Oflaz sporda, Başak Parlak Bodrum'da, Melisa Şenolsun balkonda! 11