Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni, Tozluyaka’ya açık ara fark attı ama Kardeşlerim, Gönül Dağı dizilerini de fena solladı!

Duy Beni, Tozluyaka’ya açık ara fark attı ama Kardeşlerim, Gönül Dağı dizilerini de fena solladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda ekrana gelen bazı dizilerin sezonda da devam etmesi kararı, izleyicisini mutlu eden bir gelişme oldu. Ancak bazı dizilerin reytingleri, sezondaki rakipleri karşısında direnmeleri için yeterli gelmiyor. Bu nedenle final kararları da ardı ardına gelmeye başladı!

Güçlü rakipleriyle yeni yeni karşılaşmaya başlayan diziler arasında Duy Beni dizisi de yer alıyor. Star TV’de gençlik ve dram türündeki bir dizi olarak dikkatleri çeken yapım, özellikle sosyal medya desteği ile dikkatleri çekmekte. Reytingleri yaz sezonunda kanalı tatmin etse de Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin karşısındaki Camdaki Kız ve Mahkum dizilerinin başlaması ile birlikte akıbeti de merak konusu!

Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca gibi genç kuşak oyuncuların dikkat çektiği dizinin iki güçlü ismi Ege Kökenli ve Berk Hakman’ın gelecek hafta diziye veda edecek olmaları Duy Beni dizisi ile ilgili nasıl bir sonuç doğurur izleyip göreceğiz. Ancak dizi, sosyal medyada emin adımlarla yürümeye devam ediyor!

Yaz boyunca dizinin Youtube kanalında rekor kıran izlenme rakamları ve sosyal medyada öne çıkan tablolardaki birincilikleri, dizinin ayrı bir başarısı olarak gündeme geldi. Adba.tv tarafından 5-11 Eylül haftasında twitter üzerinden yapılan bir araştırma sonucuna bakılarak, diğer dizilere açık ara fark attığı görülmekte!

Duy Beni, Tozluyaka'ya açık ara fark attı ama Kardeşlerim, Gönül Dağı dizilerini de fena solladı! 7

En yakın rakibi olan ve yine liselerdeki benzer olayların gündeme getirildiği gençlik dizisi Tozluyaka ile arasında 36 b inden fazla ileti bulunan Duy Beni dizisi, sosyal medyadaki yükselişini sürdürmekte. Yine yaz dizileri olan Senden Daha Güzel ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine de açık ara fark atmış görünüyor Duy Beni dizisi.

Ayrıca sezonda yayınlanan ve yeni bölümleri ekrana gelmeye başlayan atv’in Kardeşlerim ile TRT1’in Gönül Dağı dizilerini de sosyal medyada dikkat çeken oranlarda geçtiği de görülmekte. Henüz yeni bölümleri yayınlanmayan Kuruluş Osman, Yasak Elma dizilerinin de sosyal medyadaki konuşulma sıklığı az görünüyor. Fakat yayın tarihlerinin yaklaşması ve tanıtımlarının yayınlanmasıyla sezon dizileri yavaş yavaş sahalara dönüş öncesi sosyal medyanın gündemine de girmiş görünüyor…