Ana sayfa Sosyal Medya İşte Yasak Elma setinden, ekranın en entrikacı, en komik ikilisi Ender ve Caner kardeşlerin ilk sezon pozu…

İşte Yasak Elma setinden, ekranın en entrikacı, en komik ikilisi Ender ve Caner kardeşlerin ilk sezon pozu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisini izleyenler için Ender ve Caner ikilisinin sahneleri ayrı bir keyif vermekte. Şevval Sam’ın oynadığı Ender ve Barış Aytaç’ın hayat verdiği Caner, Kaya kardeşler olarak dizinin en entrikacı, en çok güldüren ikilisi olarak izleyicinin her sahnelerine ayrıca bayıldığı ikili.

Şevval Sam ve Barış Aytaç, başarılı oyunculukları ile Ender ve Caner’in beraber yer aldığı sahnelerde ayrıca çok beğeniliyorlar. Senaristin özellikle bu iki karakterin birlikte kurdukları oyunlarla ilgili ayrı bir özenli davrandığı da her sahnede belli oluyor! Kahkahası bol sahnelerde Caner’in ablasının entrikalarını anlaması ve onun üstüne yaptığı yorumlar, izleyiciyi güldüren repliklere dönüşüyor.

Her şartta ve koşulda kendisinden başka kimseyi düşünmeyen Ender, kardeşiyle kurduğu oyunlarıyla dizinin entrika sayısını da yükseltiyor. Caner’in zaman zaman ablasının kurnazlıkları karşısında pes ettiği halleri, oyunun detaylarını anlamaya çalışırken ki ifadeleri, izleyiciyi kahkahaya boğuyor.

Caner’in daha sosyal ve Ender’den farklı olarak daha duyarlı bir kişilik olması, ablasının yaptıkları karşısında çoğu zaman kendisinin bile şaşkına dönmesi ya da olayların sonucunu görerek kendisini sıyırma taktikleri, izleyicinin keyifle izlediği eğlenceli sahneler.

İşte Yasak Elma setinden, ekranın en entrikacı, en komik ikilisi Ender ve Caner kardeşlerin ilk sezon pozu... 8

Caner ve Ender sahneleri, yeni sezonda da izleyiciyi hem kahkahaya boğacak hem de şaşırtıcı entrikalarla dikkat çekecek. Dizinin bu iki kahramanı, sette hazır vaziyette! Şevval Sam ve Barış Aytaç, sezonun ilk Caner ve Ender pozunu verdi bile!

Şevval Sam, şeytani planlarıyla Caner ve Ender ikilisinin fotoğrafını paylaşırken, intikamcı ve entrikacı emojiyi eklemeyi de ihmal etmedi!

Bu pozun hemen ardından da rollerinden çıkıp kahkahalar attıkları bir başka pozlarını paylaştı iki oyuncu. Şevval Sam, birlikte karşılıklı oynamaktan büyük keyif aldığı, dizideki kardeşi Caner’i oynayan Barış Aytaç ile bu pozuna da “Canımın içi be, kardeşcağızım” notunu ekledi… Böylece setten iki oyuncunun sezonun ilk pozları da gelmiş oldu…

İşte Yasak Elma setinden, ekranın en entrikacı, en komik ikilisi Ender ve Caner kardeşlerin ilk sezon pozu... 9