Ana sayfa Sosyal Medya Duy da inanma! Çekimlerde en çok gülen kişiyi Farah Zeynep Abdullah ifşa etti!

Duy da inanma! Çekimlerde en çok gülen kişiyi Farah Zeynep Abdullah ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezon başından beri büyük bir ilgiyle izleniyor. Arka planda zorlu bir süreç yaşanıyor. Dram ağırlıklı dizide oyuncular her hafta neredeyse döktürüyor! Duygusal yoğunluğu yüksek sahnelerin çekimleri de o kadar kolay olmuyor!

Ancak hepsi birbirinden yetenekli genç oyuncular ve usta oyuncular Metin Coşkun ve Atilla Şendil’in de varlığıyla, Masumlar Apartmanı dizisi, izleyiciyi her hafta duygudan duyguya sürüklüyor.

Ezgi Mola’nın 8 yıl sonra döndüğü ekranda Safiye karakteri ile izleyici ilginç bir drama şahitlik ederken, Merve Dizdar’ın müthiş oyunculuğu ‘Daha önce neden farketmedim!’ dedirtiyor pek çok izleyiciye.

Farah Zeynep Abdullah’ın içimizden, yanı başımızdaki biri gibi duruşu, tavrı, giyimi ile doğal, sade oyunculuğu ve Melis Birkan’ın kimi zaman ekran başında izleyiciyi kastıkça kasan tavırlarını başarıyla canlandırması, izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Duy da inanma! Çekimlerde en çok gülen kişiyi Farah Zeynep Abdullah ifşa etti! 9

Genç oyuncular Gizem Katmer ve Emir Özden’in oyunculukları da ayrı bir başarı hikayesi. Şimdiden izleyicilerin hafızasına kazındılar oyunculuklarıyla. Yine Esra Ruşan ve Uğur Uzunel de başarılı performanslarıyla dikkat çeken isimler.

Kadrosu bu kadar güçlü oyuncularla dolu dizinin kamera arkasında da yine güçlü bir bağ ve samimi ilişkiler kurulmuş durumda. Oyuncuların instagram paylaşımlarına da bu yakınlıklar yansıyor.

Dizide bir çifti oynayan Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah, kamera arkasında da eğlenceli anlar yaşıyorlar. Kimi zaman sosyal medyaya da yansıyor bu keyifli anlar.

Duy da inanma! Çekimlerde en çok gülen kişiyi Farah Zeynep Abdullah ifşa etti! 10

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ile oynadığı bir sahne sonrasında yukarıdaki paylaşımı yaptı. Sokullu’nun elindeki yarayı göstererek “Kanıyla canıyla oynar, can partnerim” notunu düştü fotoğrafa. Görünen o ki hayli şiddetli bir sahne geliyor dizide! Birkan Sokullu’nun parmağı kanıyor. Bir kapıya vururken kanattığı da fotoğrafta görülmekte.

Aşağıda ise Farah Zeynep Abdullah, bir başka fotoğrafa “Soranlara sormayanlara, çekimlerde en çok gülen Birkan Sokullu’dur” notunu düşmüş.

Sokullu’nun dizideki snop hali ve sosyal medyadaki mesafeli hallerine bakılınca bu duruma inanmak biraz güç ama partneri durumu açıkça ifşa etmiş ele güne…

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın o paylaşımı…

Duy da inanma! Çekimlerde en çok gülen kişiyi Farah Zeynep Abdullah ifşa etti! 11