Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu, Camtavanlar dizisine transfer oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu, Camtavanlar dizisine transfer oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonu dizileriyle ilgili gelişmeler hızlanmaya başladı. Kanalların şimdiden çalışmalarını sürdürdüğü diziler hakkında bilgiler de geliyor. Hekimoğlu dizisinin de yapım firması olan OJO Pictures firması da iddialı bir dizi olan Camtavanlar için kolları sıvadı.

Show TV’de yayınlanacak olan dizinin kadrosu da şekillenmekte. Bir süre önce başrollerde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın oynayacağı gündeme gelmişti.

İki başarılı ve son dönemin çok konuşulan ismini bir araya getiren dizinin hazırlıkları yoğunlaştı. Geçtiğimiz hafta Çukur dizisindeki Celasun karakterinin ölmesi ile birlikte Kubilay Aka da diziden ayrılmıştı. Bensu Soral ise uzun zamandır ekranda yoktu. İçerdi dizisi ile tanınan Soral, en son Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol almıştı.

Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün yapacağı Camtavanlar dizisinin senaryosunu da Meriç Acemi yazıyor. Diziye son olarak iki yeni isim katıldı. Birisi usta oyuncu Hatice Aslan. Gazeteci Birsen Altuntaş, son katılan ismi de twitter’dan duyurdu.

Buna göre, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nilüfer karakterine hayat veren Ayten Soykök de Camtavanlar dizisinin kadrosunda. Soykek, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan’ın annesini canlandırıyordu. Camtavanlar dizisinde ise İnci karakterini oynayacak.

Sen Anlat Karadeniz'in oyuncusu, Camtavanlar dizisine transfer oldu! 7

Camtavanlar dizisinde Kubilay Aka, restoran sahibi Cem isimli bir kişiyi oynuyor. Tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla’yı da Bensu Soral canlandıracak.

Dizide toplumsam eşitsizlik üzerine, iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliği ile ilgili konular ele alınacak. Özellikle iş hayatında karşılaşılan ve uluslararası alanda ‘camtavanlar’ olarak adlandırılan bu tür engellerin, yemek kültürü ile harmanlanarak sunulacağı bir proje olacak dizi.

Camtavanlar dizisinin çekimlerinin 10 gün içinde başlayacağı ifade ediliyor.