Ana sayfa Sosyal Medya Duygu Sarışın’ın saçları kanser hastalarına umut oldu!

Duygu Sarışın’ın saçları kanser hastalarına umut oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, magazin gündeminde Çağatay Ulusoy ile aşkıyla konuşuluyor. Sosyal medyada ise oyuncu, saçları ile kanser hastalarına destek vermesi ile takdir topladı.

Duygu Sarışın, Kanser Savaşçıları Derneği’nin projesine katıldı ve saçlarının kanser hastalarına umut olması konusunda önemli bir mesaj verdi. Instagram hesabından kampanya hakkında video paylaşımında bulunan Duygu Sarışın’a takipçilerinden takdir dolu yorumlar yapıldı.

Duygu Sarışın, video mesajında kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi: “”Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde kanser savaşçıları derneği saçım saçın olsun kampanyası ile bugüne kadar 1999 kanser savaşçısına peruk oldu. Şimdi benim saçlarım 2000. peruğun bir parçası olacak. Hiç tanımadığım birisine saçlarımla destek olabildiğim için çok mutluyum. Sen sağlığına kavuşana kadar benim saçlarım senin olsun. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere.”

Kanser Savaşçıları Derneği’nin instagram hesabından ise “Bu anlamlı desteğiniz için çok teşekkür ederiz Duygu Hanım” notuyla teşekkür edildi. Ünlü oyuncunun takipçileri de bu anlamlı çabasını destekleyen yorumlarda bulundu.

“Harika olmuş, ayrıca çok değerli bir amaca ne güzel bir paylaşım” diye mesaj bırakan takipçiler, “İyi ki varsınız” diyerek güzel mesajlar bıraktı.