Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe’yi hastanede ziyaret eden ünlü isimlerden bebek ile ilgili ilk tüyolar geldi!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe’yi hastanede ziyaret eden ünlü isimlerden bebek ile ilgili ilk tüyolar geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe 15 Nisan Cuma günü dünyaya geldi. Bebeğin doğum haberini alan ünlü isimler hastaneye akın etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine yakın isimler Kurt Efe’yi görmek için sıraya girdi.  Alperen Duymaz, Duygu Sarışın, Rıza Kocaoğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ve Birce Akalay’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim Kurt Efe Tatlıtuğ’u hastanede ziyaret etti.

Oğulları Kurt Efe’yi kucağına alan çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilk misafirlerini doğum yaptığı Maslak’taki özel bir hastanede kabul etti.

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın hastaneye yalnız geldi. Ulusoy’un sette olduğunu ifade eden Sarışın, bebeği soran gazetecilere, “Çok güzel, çok tatlı… Bir hayli keyifli bir anneyle bebek gördüm.” açıklamasını yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'yi hastanede ziyaret eden ünlü isimlerden bebek ile ilgili ilk tüyolar geldi!.. 7

İkinci kez anne baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti de Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in doğumu sonrası soluğu hastanede aldı.

Arkadaşlarını mutlu günlerinde yalnız bırakmayan çiftten Sinem Kobal’ın karnı burnundaki hali  gözlerden kaçmadı. Sekiz aylık hamile Sinem Kobal, “Hamilelik süreci güzel gidiyor. Son aydayız. Her şey yolunda” diyerek, hastaneye giriş yaptı.

Kurt Efe’nin, babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzediği öğrenilmişti. Babalık heyecanı yaşayan Tatlıtuğ oğlu doğunca sosyal medyada duygularını şu ifadelerle paylaşmıştı. “Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…”