Ana sayfa Dizi Fragmanları Duygular karışacak Aile dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! Cehenneme hoş geldiniz!

Duygular karışacak Aile dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! Cehenneme hoş geldiniz!

tarafından ker_def

Show TV ekranında geçtiğimiz sezon 13 bölümü yayınlanan Aile dizisi müthiş bir ilgi ile karşılandı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrol performansı övgü üstüne övgü aldı. Senarist Hakan Bonomo’nun güçlü dokunuşları ile birlikte Aile dizisi reytinglerde de gün birinciliği elde ederek önemli başarılar kazandı.

13 bölümlük ilk sezon geride kaldı ama Aile dizisi hayranlarının damaklarında kalan tat, ikinci sezona taşındı. Yani dizisi bekleyen milyonlarca izleyici çok heyecanlı ve yeni sezonun da çok iyi geçeğine inanıyor. Hakan Bonomo’nun hikaye noktasında sürprizleri de olacak gibi gözüküyor.

Duygular karışacak Aile dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! Cehenneme hoş geldiniz! 8

3 Ekim Salı akşamı ikinci sezona başlayacak olan Aile dizisinde hikayenin ciddi bir değişim içinde olacağını fragmanlardan anlayabiliyoruz. Devin ile Aslan arasında müthiş bir kovalamaca yaşanacak. Devin, hayattan ve gerçeklerden kaçmaya çalışırken Aslan ise onu ikna etmek için çocuk kozunu devreye sokacak.

Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin 14. yeni bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Aslan’ın Devin’den kendilerine bir şans daha istediği tanıtımda Devin kendinden dahi korktuğunu isyan ederek Aslan’a açıklıyor.

Duygular karışacak Aile dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak! Cehenneme hoş geldiniz! 9

Soykanların aile içi tüm dengelerinin değişeceği yeni sezonda Cihan’la Hülya arasında yaşanacak savaşın ilk sinyalleri tanıtımda veriliyor.

Nejat İşler’in canlandırdığı Cihan karakterinin Hülya’ya açtığı savaş ile birlikte Aile dizisinde hareketli sahneler izleyenleri bekliyor. Cihan’ın “Cehenneme hoş geldin” şeklindeki sözü de dizinin yeni döneminin ne kadar çarpıcı olacağını anlatmaya yetiyor.

Yeni sezon hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimleriyle ikinci sezona kuvvetli bir giriş yapmaya hazırlanan ‘Aile’ dizi projesini bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor.

Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen’in yer aldığı dizinin ekibinde usta oyuncular; Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer de rollerinin hakkını veriyor.

‘Aile’nin 2. sezonu 3 Ekim’den itibaren her salı akşamı Show TV’de ekranlara gelecek.