Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan’a en zorlu dizi görevi verildi!

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan’a en zorlu dizi görevi verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan ikilisi, Kader Bağları isimli yeni dizi projesi ile birlikte izleyicilerle Cumartesi akşamı ilk kez buluşacak. 30 Eylül’de yayınlanacak olan Kader Bağları isimli dizinin fragmanları bir süredir izleyicilerle buluşuyor ve büyük de ilgi görüyor.

Sosyal medya ortamında iki başrol oyuncusunun hayranlarının müthiş bir etkileşim gücü bulunuyor. Özellikle yurt dışında çok büyük bir izleyici kitlesini kendisine bağlayan Serkan Çayoğlu, hayranlarının desteği ile yeni sezonun en gözde erkek oyuncularından birisi olacak gibi gözüküyor.

Sosyal medya ortamında Kader Bağları dizisinden beklenti çok büyük olsa bile, yayın gününün Cumartesi olduğunu görenler için bir soru işareti ortaya çıktı. Dört sezondur TRT1 ekranında çok başarılı işlere imzasını atan Gönül Dağı dizisinin yanı sıra yine 4 sezondur atv’de sadık izleyici kitlesi toplayan Kardeşlerim dizileri kolay rakipler değil.

Cumartesi akşamları 4 sezondur tutmuş ve bu iki dizi ile mücadele etmeyi başarabilen bir yapım çıkmadı. Birçok televizyon kanalı da Cumartesi akşamlarını kayıp bir gün olarak görüyor. Çünkü hem Gönül Dağı hem de Kardeşlerim dizisinin çok sıkı takipçileri var hem de hafta sonu reytingler hafta içine göre daha da düşük olabiliyor.

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan'a en zorlu dizi görevi verildi! 7

Böyle dezavantajlı bir ortamda Kader Bağları dizisinin Cumartesi akşamları yayınlanacak olması hem Serkan Çayoğlu hem de partneri Ayça Ayşin Turan için büyük bir sınav niteliği taşıyor.

İki başarılı oyuncuya adeta Gönül Dağı ile Kardeşlerim dizisinin sadık izleyici kitlesini Fox TV ekranına çekmeklerini beklemek gibi bir görev verilmiş durumda. Cumartesi akşamları 4 yıldır devam eden 2 fenomen diziyi de takip etmeyenler için Kader Bağları iyi bir alternatif olabilir. Ancak iki güçlü dizinin sadık kitlesinin Fox TV’nin yeni dizisini tercih etmesi pek de mümkün görünmüyor.

Bakalım Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisi bu önemli dizi sınavından nasıl çıkacak?