Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun acı günü!

Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun acı günü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun babası Ertuğrul Cündübeyoğlu hayatını kaybetti… Acı haberi Ebru Cündübeyoğlu’nun radyo programı yapımcısı eşi Güçlü Mete duyurdu.

Sosyal medya hesabından Ebru Cündübeyoğlu’nun, babası Ertuğrul Cündübeyoğlu ile dans ettiği bir fotoğrafı paylaşan Güçlü Mete acı haberi şu sözlerle duyurdu;

“Canım Ebrumun canı babasını, kayınpederim, babam Ertuğrul Cündübeyoğlu’nu kaybettik. İçimiz acıyor… Kelimeler düğümleniyor… Yarın sonsuzluğa uğurluyoruz, nur içinde yatsın.”

Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun acı günü! 1

Ebru Cündübeyoğlu ise instagram hesabında, babasının vefatının ardından bir mesaj yayınladı. Oyuncu mesajında; “Canım babam Ertuğrul Cündübeyoğlu’nu kaybettik. 1 Haziran 2022 tarihinde öğle namazına mütakiben, Üsküdar Şakirin Camiinde cenaze namazı kılınıp, Kurtköy Mezarlığı’na defnedilecektir” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun acı günü! 2

Ertuğrul Cündübeyoğlu, Ebru Cündübeyoğlu’nun annesi, 1970 Türkiye Dördüncü Güzeli Hülya Cündübeyoğlu ile evliydi. Ebru Cündübeyoğlu geçtiğimiz yıl da babası Ertuğrul Cündübeyoğlu için kan desteğine ihtiyacı olduklarını belirtip sosyal medyada bir paylaşımda bulunmuştu.

Ebru Cündübeyoğlu’nun babasının vefat haberi üzerine sosyal medyada, aralarında Pınar Altuğ Atacan, Ceyda Düvenci, Ercan Saatçi, Suat Suna, Ceyhun Yılmaz ve Burhan Şeşen’in de bulunduğu pek çok ünlü isim başsağlığı dileğinde bulundu.