Ana sayfa Dizi Arşivi Altın Kafes nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

Altın Kafes nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Sarsıcı Bir Aşk Hikayesi olarak ekrana gelecek olan ‘Altın Kafes’ Yakında atv’de izleyicilerle buluşacak. Peki nasıl bir dizi seyredeceksiniz?

‘Aşkın Tutsağı Olanlar Kafesini Terk Etmemek İçin Tüm Cesaretiyle Savaşır’ sloganı ile yola çıkan dizinin dikkat çeken bir oyuncu kadrosu ve güçlü bir hikayesi bulunuyor.

atv’nin yeni dizisi ‘Altın Kafes’ aşk ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri derinden etkileyecek. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı kadrosuyla ‘Altın Kafes’ bu sezon çok konuşulacak.

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in büyük bedeller ödeyecekleri aşk hikayesini anlatan ‘Altın Kafes’ sırlarla ve yalanlarla dolu ihtişamlı bir dünyanın gizemlerini gözler önüne serecek.

Yapımını Arc Film üstlendiği senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor. Geçtiğimiz günlerde okuma provasında buluşan ekip tüm hazırlıkların tamamlanması ile sete çıktı.

Hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek dizinin kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. İşte oyuncu kadrosunda yer alan isimler:

“Aytaç Şaşmaz, Şifa Nur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner.”