Ana sayfa Dizi Haberleri Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi Altın Kafes dizisiyle büyük bir sınav verecek!

Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül ikilisi Altın Kafes dizisiyle büyük bir sınav verecek!

tarafından ker_def

Pazar akşamları ekrana yepyeni bir dizi geliyor. Altın Kafes dizisi 3 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Teşkilat ve Yargı dizilerinin son yıllarda çok iyi reytingler alarak Pazar akşamlarını kapattığı bir ortamda bu sezon Kirli Sepeti isimli Fox TV dizisi çok iyi bir çıkış sergiledi.

Kirli Sepeti dizisinin reytingleri sadık bir izleyici kitlesinin projeyi çok beğendiğini ortaya koyuyor. İstikrarlı gerçekleşen iyi reytingleri ile birlikte Kirli Sepeti dizisi fakirler ile zenginler arasındaki farklı hayatları ortaya koyan bir dizi olarak öne çıktı.

Yargı ve Teşkilat gibi iki önemli dizinin yanında Kirli Sepeti gibi çıkış yapma ihtimali bulunan bir başka yapım ise Altın Kafes olarak gözüküyor.

atv’nin yeni dönemdeki dram dizisi olarak öne çıkan Altın Kafes’in 3 Aralık Pazar akşamı nasıl bir başlangıç yapacağı merak ediliyor.

Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi ihtişamlı bir ailenin hikayesi olarak dikkatleri çekecektir.

Altın Kafes dizisinin pazar akşamı dengeleri değiştirme ihtimali bulunsa da diğer üç dizinin kendi izleyicisini kaptırması ise beklenmiyor.

Dizinin başrolünde yer alan Aytaç Şaşmaz ile Şifanur Gül için Pazar akşamları bu zorlu rekabet büyük bir sınav niteliği de taşıyor.

Bakalım Altın Kafes dizisi iyi reytingler elde ederek, pazar akşamları yayında kalma konusunda başarılı olabilecek mi?