Ana sayfa Dizi Haberleri Altın Kafes dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor!

Altın Kafes dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor!

tarafından ker_def

Aşk ve entrika dolu hikayesiyle sezonun en iddialı dizilerinden biri olan ‘Altın Kafes’ ilk bölümüyle 3 Aralık Pazar akşamı atv’de başlıyor.

atv’nin izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni dizisi ‘Altın Kafes’in yayın tarihi belli oldu. Yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu ‘Altın Kafes’ 3 Aralık Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Beyoğlu Ailesinde Taşlar Yerinden Oynayacak

Yayınlanan yeni fragmanıyla merak konusu olan Altın Kafes’te izleyiciler Beyoğlu ailesinin ihtişamlı hayatına konuk olacak. Herkesin farklı sırlar taşıdığı Beyoğlu ailesinde bir yanda güç savaşları yaşanırken diğer yanda Onur ve Zeynep’in kesişen yolları beklenmedik bir aşkın kapısını aralayacak.

Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner’in kadrosunda yer aldığı ‘Altın Kafes’ aşk ve entrikayı aynı anda izleyiciler ile buluşturacak.

Altın Kafes dizisinin ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor! 7

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in zorlu sınavlar ile karşılaşacağı aşk hikayesini anlatan ‘Altın Kafes’ 3 Aralık Pazar akşamı ilk bölümüyle atv’de izleyici karşısına çıkacak.