Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Gündeş, hamile olduğunu yalanladı ama Bircan Bali’den şok iddia geldi!

Ebru Gündeş, hamile olduğunu yalanladı ama Bircan Bali’den şok iddia geldi!

tarafından zk zk

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, Ebru Gündeş’in hamile olduğu şeklindeki iddiaları reddetmesine karşılık, Bircan Bali, ısrarlı bir şekilde “Ben eminim hamile” yorumunu yaptı.

Güneş’in hamile olmadığı ve kilo aldığı şeklindeki sözlerini değerlendiren Bircan Bali, 7 ay sonra doğum yapacağını, sağlam bir kaynaktan duyduğunu ısrarla iddia etti. Gündeş’in bu iddiayı reddetmesinden sonra Bali, bu açıklamasının bebeği istemediği ve aldıracağı şeklinde yorumlayarak Amerika’da olan Gündeş’in döndükten sonra alınmış olacağını iddia etti.

New York’ta yargılanan ve Türkiye aleyhine ‘tanık’ olunca serbest bırakılan İran asıllı iş insanı Reza Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Gündeş’e yakın isimler çıkan iddiaları yalanlasa da Beyaz TV’deki ‘Söylemezsem Olmaz’ programında ünlü popçu hakkında bir son dakika gelişmesi paylaşıldı.

Ebru Gündeş, hamile olduğunu yalanladı ama Bircan Bali'den şok iddia geldi! 8

Gündeş’e çok yakın olan bir kaynak, “Her şeyi saklayabilirsin. Fakat hamileliği nasıl saklarsın? Yok öyle bir şey” diyerek hamilelik iddialarını kesin bir yok saysa da ‘Söylemezsem Olmaz’ yorumcusu Bircan Bali, üstüne basa basa şarkıcının hamile olduğunu yineledi.

Ardından Ece Erken, Ebru Gündeş’in şu anda Reza Zarrab’ın yanında olduğunu ve 12 Ocak’a kadar Amerika’da kalacağını ileri sürdü. Erken’in bu sözleri üzerine Bircan Bali, “Ebru Gündeş Türkiye’de bunu yapamaz” diyerek çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Bali, “Ben Ebru Gündeş gibi bir markaysam ‘hamile değilim’ demek ‘çocuğu aldıracağım’ demektir. Hamileliği sonlandıracaksındır. O yüzden ‘hamile değilim’ dersindir” dedi ve Gündeş’in çocuğu Amerika’da aldıracağını iddia etti.

ABD’de tutuklandıktan sonra itirafçı olarak serbest kalan Reza Zarrab’la evliliğini sürdüren Ebru Gündeş’in, New York ziyaretleri sırasında hamile kaldığı iddia edilmişti. Kıbrıs konserinde karnındaki şişlik kıyafetinden taşan Gündeş’in, ABD seyehatleri sırasında hamile kaldığı iddia edilmişti. Gündeş’e yakın kaynaklar ise hamilelik iddiasını yalanlamıştı.

Ebru Gündeş, hamile olduğunu yalanladı ama Bircan Bali'den şok iddia geldi! 9

ÇOK YAKIN VE SAĞLAM BİR KAYNAK: Bircan Bali de ‘Söylemezsem Olmaz’ programının önceki akşam ekrana gelen bölümünde “Ben yakın ve çok sağlam bir kaynaktan duydum. Allah izin verirse doğum Amerika’da gerçekleşecek. Planlar böyle diye biliyorum ben.” diyerek Gündeş’in hamile olduğu iddiasını devam ettirmişti.

Ebru Gündeş – Reza Zarrab çiftinin şu anda Alara isminde bir çocukları bulunuyor.