Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin dizi anlaşmasını duyurdu, Destan dizisinin heyecanı sardı!

Ebru Şahin dizi anlaşmasını duyurdu, Destan dizisinin heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle kariyer zıplaması yaşayan Ebru Şahin, kısa sürede gelen bu büyük sıçramadan çok memnun. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, aşk hayatında da basketbolcu Cedi Osman ile mutluluk saçıyor.

Ebru Şahin, güzelliği ve gençlik enerjisi ile dikkatleri çekerken, hayranları da yeni projesini çok merak ediyor. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ’ın hazırlıklarına devam ettiği Destan isimli dizide Ebru Şahin başrolde yer alıyor.

Oyuncu yeni dizisinin heyecanını da yaşıyor. Temmuz sonunda ekibin sete çıkması beklenirken, yeni sezonun en farklı yapımlarından birisinin de Destan olması bekleniyor. 9.yüzyılda geçen dizide Ebru Şahin, Akkız karakterine hayat verecek.

Ebru Şahin dizi anlaşmasını duyurdu, Destan dizisinin heyecanı sardı! 7

Oyuncu, dizi hakkındaki sorularla da karşılaştı. Ebru Şahin, “Şu an yeni bir işle anlaşmam var. Onun hazırlık sürecine başladık. Umarım kısa sürede de daha fazla bilgiye ulaşırsınız” şeklinde konuştu. Oyuncunun yeni dizisindeki partneri ise henüz belli olmadı. Dizide yer alacak olan erkek başrol için Bozdağ Film görüşmelerini sürdürüyor.

Hayatında her şeyin yolunda gittiğini anlatan Ebru Şahin, sevgilisinin maçını da izlemişti. Türkiye’nin Rusya ile oynadığı maçta tribünde Cedi Osman’ın forması ile yer alan Ebru Şahin, “Çok büyük bir gurur benim için canlı olarak izlemek, inşallah güzel maçlar da yapacaklar” diye konuştu.

Yoğun bir sezonun ardından kısa süreli bir tatil yaptıklarını anlatan Şahin, artık işinin başına döndüğünü ifade etti.