Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen makyajsız görüntüsüyle de kendisine hayran bıraktı!

Melis Sezen makyajsız görüntüsüyle de kendisine hayran bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Melis Sezen, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.

Sezen, dizide canlandırdığı ‘Derin “karakteri ile hikayenin sevilmeyen ismi olsa da oyunculuğuyla beğeni topladı. Sadakatsiz’in bitmesinin ardından bir süredir ekranlardan uzak olan ve tatil yapan genç oyuncu gittiği yerlerden ve özel hayatından anları da sık sık sosyal medya hesabında hayranlarıyla paylaşıyor.

Oyıuncu, 1.6 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında son olarak makyajsız doğal halini yayınladı. Melis Sezen, doğal görüntüsüyle de güzelliğini gözler önüne serdi.

Melis Sezen makyajsız görüntüsüyle de kendisine hayran bıraktı! 7

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde de Sadakatsiz dizisindeki rol arkadaşı Cansu Dere ile gittiği Amerika’nın Miami kentindeki tatil pozlarıyla dikkat çekmişti.

Fotoğraflarda, dizide yıldızları barışmayan iki oyuncunun gerçek hayatta arkadaşlıklarının devam ettiği görülürken, iki ünlü ismin keyifli anlarından kareler de hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Öte yandan, Sadakatsiz’in pek çok ülkede yayınlanması Sezen’ın yurtdışında da çok sayıda hayran edinmesini sağladı. Amerika’da Sadakatsiz izleyen bazı kişilerle karşılaştığını ve kendisine ‘Derin’ diye hitap ettiklerini anlatan oyuncu, ABD’li izleyicilerin diziye hakim olmasına da ayrıca şaşırdığını belirtmişti.