Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in bomba gibi geldiği Destan Pakistan’da gösterilecek!

Ebru Şahin’in bomba gibi geldiği Destan Pakistan’da gösterilecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Hercai dizisinde yıldızı parladıktan sonra kariyerinin en önemli adımına imza atan genç oyuncu Ebru Şahin, yeni dizisiyle fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Genç oyuncunun Bozdağ Film tarafından çekilen yeni dizisi daha ekrana gelmeden yurt dışına ilk satışını gerçekleştirdi bile.

Dünyanın en önemli dizi içerik fuarı MIPCOM Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından televizyon yöneticilerinin katıldığı fuarda en ilgi çeken projelerden biri ATV’nin yeni dizisi Destan oldu.

İlk gösterimi bu fuarda yapılan Destan, Pakistan televizyon kanalı PTV tarafından satın alındı. Böylece Türkiye’de daha yayınlanmaya başlamayan Destan dizisi Türkiye’den kısa süre sonra Pakistan’da yayınlanacak.

Ebru Şahin'in bomba gibi geldiği Destan Pakistan'da gösterilecek! 7

Bu arada Arap dünyasının en büyük platformlarından Noor Play diziyi aldığını duyurarak dizinin Arapça afişini ve fragmanını izleyicileriyle paylaştı. Destan dizisinin Arap dünyasında büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı; senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı ‘Destan’ın başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli üstleniyor.

Yayın tarihi hala açıklanmayan Destan dizisi Türkiye’de de büyük bir merakla bekleniyor. Ebru Şahin, hikayesi 8. yüzyılda geçen dizide Akkız karakterini canlandıracak. Özellikle Ebru Şahin’in yer aldığı aksiyon sahneleri şimdiden büyük ilgi çekti bile.