Ana sayfa Kadın Haberleri Ece Erken, Berkay ile aşk iddiasına çok öfkelendi

Ece Erken, Berkay ile aşk iddiasına çok öfkelendi

tarafından ker_def

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programında gündemdeki konuları yorumlayan Ece Erken, Berkay ile yakınlaştığı hatta aşk yaşadıklarına yönelik bazı internet sitelerinde çıkan haberler isyan etti.

Instagram hesabından haberin iftira olduğunu belirten ve yasak işlemlerin başlatıldığını anlatan Ece Erken, Söylemezsem Olmaz programında da gerekli açıklamayı yapacağını ifade etti.

Berkay’ın da yer aldığı bir doğum günü partisinde yakınlaştıkları iddiasına karşın Ece Erken, instagram hesabından bir de video paylaştı. Erken, “Dün geceyi en iyi anlatan görüntü,(Allah büyük )öylesine çektiğim videoyu paylaşıyorum, müziğin sesi!!ve ister istemez yakın bir görüntü” mesajıyla aşağıdaki videoyu paylaştı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

dün geceyi en iyi anlatan görüntü,(Allah büyük )öylesine çektiğim videoyu paylaşıyorum,müziğin sesi!!ve ister istemez yakın bir görüntü…yapımcım @bilalozbilge ve eşi @burcuozbilge ,BERKAY’la sohbet ediyorlar….:)şu yalan,para için,menfaat için,beşeri ilişkileriniz için yaptığınız haberler…değer mi ya insan karalamaya?yarın tüm gelen davetliler,videolarla birlikte hepsi yayında olacak,ben sizi iftiranızla bırakır mıyım sanıyorsunuz??bıktık artık beşeri ilişkilerinizden,birini korumak için diğerine attığınız iftiralardan..bu düzen böyle gelmiş ama böyle gitmez,hiç mi vicdan yok?hiç mi insan telefon açıp sormaz?ayıp ayıp! NOT;twiti atan Tayyar Işıksaçanın açıklaması hikaye kısmında!

Ece Erken (@eceerken)’in paylaştığı bir gönderi ()