Ana sayfa Kadın Haberleri Ece Gürsel’den kadınlara uyarı: ‘Kazancını bir adam için itiyorsan o senin ahmaklığındır’

Ece Gürsel’den kadınlara uyarı: ‘Kazancını bir adam için itiyorsan o senin ahmaklığındır’

tarafından ker_def
Ünlü şarkıcı Ece Gürsel, Karaköy’de bir gece kulübünde sahneye çıktı.

Yaz aylarını çalışarak geçirdiğini anlatan Gürsel, hala bembeyaz olduğunu ve daha henüz deniz yüzü görmediğini anlattı.

Taşınma yaşadığını, çalışmalarının sürdüğünü anlatan Gürsel, 1 hafta Paris’e gittiğini ardından da Güneydoğu seyahati yaptığını söyledi.

Gürsel, selülit konusuyla ilgili sorulara ise “Hiç öyle bir derdim yok. Her insan gibi bende de var öyle çok rahatsız edici değil. Çok sıktığın zaman var ama gözle görülür şekilde yok” diye konuştu.

20 yıldır spor yapmadığını ve her hafta başlamaya niyetlendiğini anlatan Gürsel, 1,5 yıldır özel bir kolejin basketbol antrenörlüğünü de yaptığını belirtti.

Artık kendisinin de antrenman yapması gerektiğini söyleyen Gürsel, “Gece çalışıyorum, gündüz uyuyorum. İster istemez çok düzensiz çok düzensiz bir hayatım var. Spor yapmam lazım” dedi.

Modellik, sahne ve tiyatro dallarında aktif şekilde çalıştığını belirten Gürsel, tüm bu yoğunluğu bir şekilde sürdürebildiğini söyledi.

Tiyatronun ise her şeyden önde geldiğini belirten Gürsel, aşk hayatı konusunda ise uzun süredir hayatında birisi olmadığını sözlerine ekledi.

Gürsel, “Bekarlık sultanlık. Hayatımda bir olup böyle sürekli dırdır çekeceğime, yalnız bir şekilde işimi aslan gibi yaparım. Tek başıma hayatımı bu şekilde idame ettirmeyi tercih ediyorum” diye konuştu.

Birlikte olduğu kişilerin işine karışmaması konusunun en fazla 1 ay sürdüğüne değinen Gürsel, “31. gün çok yüksek derecede kıskançlıklar başlıyor” ifadesini kullandı.

“Kazancını elinin tersiyle itiyorsan o senin ahmaklığındır” diyen Gürsel, kazancını başka bir adam için elinin tersiyle itmeyeceğini sözlerine ekledi.