Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek, en büyük hayaline kavuştu! Çok sevdiği oyuncu ile aynı dizide!

Ecem Erkek, en büyük hayaline kavuştu! Çok sevdiği oyuncu ile aynı dizide!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk olarak ekrana Hayat Sırları isimli diziyle gelmişti Ecem Erkek. Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Ecem Erkek, daha sonra Hakan Muhafız dizisinde de rol aldı. Ardından 2017 yılında Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show’a katıldı ve 3 sezon yer aldığı programda herkesin beğenisini kazandı.

Naime karakteri ile pek çok tiplemeye hayat veren Ecem Erkek, başarılı oyunculuğu ile Güldür Güldür’ün çok sevilen isimlerinden birisi olmayı başardı. Programdaki başarılı oyunculuğu, Yılmaz Erdoğan’ın daha önce tiyatro sahnesinde yer alan ve Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli oyundan uyarlanan aynı isimli filmde de yer almasını sağladı.

Ecem Erkek, ilk filmiyle izleyenlerin de beğenisini kazanan bir oyunculuk sergiledi. Güldür Güldür Show’dan ayrılığı ile üzen Erkek, daha sonra dijital platformda yayınlanan Aşk Kumardır isimli bir dizide de oynadı.

Sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanan ve zaman zaman bu alanda yaptığı esprili videolarıyla da dikkat çeken oyuncu, şu sıralar apayrı bir heyecan yaşamakta. Ecem Erkek, kısa bir süre önce TRT1’de yayınlanacağı öğrenilen Güzel Günler isimli bir aile komedisi dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Ecem Erkek, en büyük hayaline kavuştu! Çok sevdiği oyuncu ile aynı dizide! 9

Erkek, geçtiğimiz günlerde tüm oyuncu kadrosu ile birlikte verilen fotoğrafta yer almıştı. Erkek’in de rol aldığı dizide Binnur Kaya, Olgun Toker, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’in de olduğu isimlerle birlikte kamera karşısına geçeceği öğrenildi.

Ecem Erkek, en büyük hayaline kavuştu! Çok sevdiği oyuncu ile aynı dizide! 10

Bu arada geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Dr. Manolya rolüyle izleyicilerin bir kez daha hayranlığını kazanan Binnur Kaya’nın büyük bir hayranı olduğu da ortaya çıktı Ecem Erkek’in… Oyuncu, dizide bir araya geldiği Binnur Kaya ile fotoğrafını yayınlayarak yaşadığı heyecanı instagram hesabından paylaştı.

Ecem Erkek, en büyük hayaline kavuştu! Çok sevdiği oyuncu ile aynı dizide! 11

Yaşadığı duyguları “Heyecanım büyük. Hayalim gerçek” notuyla paylaşan oyuncu, Binnur Kaya ile aynı projede yer alacak olmanın kendisi için ne hissettirdiğini paylaştı. Bu arada Binnur Kaya da bu mesaja “Aman ne mutluluk, çok şükür” notuyla karşılık verdi…