Ana sayfa Dizi Haberleri Ve efsane dönüyor! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin fragmanını gören kalakaldı!

Ve efsane dönüyor! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin fragmanını gören kalakaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisinin yeni çekimleri, BluTV’de yakında yayınlanacak. BluTV’de daha önce de Behzat Ç.’nin devamı niteliğinde bir sezonluk hikayesi yayınlanmıştı. Ancak izleyici de oyuncular da beklediklerini pek bulamadılar. Ekranda yayınlandığı dönemdeki havayı göremeyen izleyici, çok da tatmin olmamıştı bu durumdan.

Erdal Beşikçioğlu da bazı röportajlarında kendilerinin de içine pek sinmediğini, yeniden güçlü bir senaryo oluşturulursa dönebileceklerini belirtmişti. Sonunda Behzat Ç. geri dönüyor! Yine BluTV için çekilen yeni bölümler heyecanla beklenirken, ilk fragmanı görenler, bu kez çok umutlu olduklarını da belirmekteler.

“Bu şehir yenileniyor derken aslında birileri şehri ikiye bölüyor. Yeni Ankara, Eski Ankara… Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi” sloganıyla yayınlanan fragman o kadar etkileyiciydi ki izleyen herkes “Sonunda efsane dönüyor” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Güçlü bir hikaye ve aksiyonu yüksek sahneler, fragmandan hissedilirken, Behzat Ç.’yi özleyenler, dizinin bir an önce başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini belirtiyorlar. Bu arada Harun karakterinin olmaması da izleyenlerin ayrıca dikkatini çekmekte. Harun’a hayat veren Fatih Artman’ın, Erdal Beşikçioğlu ile tartıştığı ve birlikte rol almak istemediği şeklinde kimi söylentiler kulislerde konuşulmuştu. Fatih Artman yerine ekibe başka bir kişinin dahil olduğu görülmekte.

Çekimleri Ankara’da süren Behzat Ç.’nin yeni sezonu, ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ismiyle BluTV7de yayınlanacak.

Aksiyon sahnelerinin ön plana çıktığı diziyi özleyenler, bildikleri, sevdikleri Behzat Ç.ye kavuşacak olmanın heyecanı içinde şu sıralar. Yayın tarihi netleşmese de fragmanın gelmesi, yakın zamanda yayınlanacağını da gösteriyor.

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun yenilenen senaryoyu beğenmesinin ardından çekimlere geçilmişti. Uzun zamandır diziyi izleyenlerin merakla bekledikleri müjdeli haber sonrasında da Ankara’da yapılan çekimlerden ilk görüntüler geldi.

Dizide ayrıca Behzat Ç.’nin olmazsa olmazlarından İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç yer alıyor. Yeni sezonda hepsi birbirinden iddialı yeni oyuncular da kadroya eklendiler. Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Özge Yağız ve Gökçe Eyüboğlu da yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yakında BluTV’de izleyicilerle yeniden buluşacak.