Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Erkek, sanki kendi kaderini Güzel Günler dizisinde yaşıyor!

Ecem Erkek, sanki kendi kaderini Güzel Günler dizisinde yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin pazar akşamları yayınlanan ve senaryosunu Selin Tunç’un kaleme aldığı Güzel Günler dizisi, 12 Mart Pazar günü on beşinci bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu yeni bölümünde Füsun karakterinin yapacakları yine sosyal medyada çok dikkat çekecek.

Geçtiğimiz hafta şarkı söyleyen Füsun, yeni bestesi için çalışacak ve hikaye içinde de sosyal medyada bir anda ünlenecek. Ecem Erkek’in canlandırdığı Füsun karakterinin sosyal medyada popüler olmaya başlaması, hikayedeki karakter ile oyuncunun kaderinin sosyal medya noktasında kesişmesine neden oldu.

Bilindiği üzere komedi performansı ile çok konuşulan Ecem Erkek, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla bir hayli beğeni toplamış ve büyük bir şöhrete kavuşmasında sosyal medyanın etkisi çok önemli olmuştu.

Şimdi de Güzel Günler dizisinin hikayesinde Füsun karakteri ile aslında kendi gerçekliğini de yaşayan Ecem Erkek, hem dram hem de komediyi barındıran bu hikaye ile yine hayranlarına yeteneklerini sergiliyor.

Güzel Günler dizisinin 15. yeni bölümünde Kıymet, Hâkim ve Feyyaz, sosyal medyada ünlenen Füsun’un yeni bestesine yardımcı olurken, Altan ve Atakan evlilik sürecini hızlandırır. Bu sırada Derin’in Ayşim için hazırladığı sürpriz doğum günü partisi, iki ailenin bir kez daha karşı karşıya gelmesine neden olacaktır.

‘Güzel Günler’ yeni bölümleriyle her pazar saat 20.00’de Show TV’de!