Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin başrol oyuncuları Akın Akınözü ile Bensu Soral ne kadar da şanslı! İşte nedeni!

Tuzak dizisinin başrol oyuncuları Akın Akınözü ile Bensu Soral ne kadar da şanslı! İşte nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyonlarında reytinglerde adeta dibe vuran Tuzak dizisi gerçeği ortada duruyor. tv8’in Cuma akşamları saat 22.15’e alarak yayın saatini bile değiştirdiği bir ortamda Tuzak dizisine sosyal medyadan verilen destek hiç azalmadı.

Özellikle yabancı ülkelerde birçok Türk dizisi hayranını kendisine çeken Tuzak dizisinin bu büyük başarısında Akın Akınözü’nün başrolde yer alması ve izleyicilerin de canlandırdığı Umut karakterine ilgi göstermesi yatıyor.

Bensu Soral ile de çok iyi bir partner enerjisi tutturan Akın Akınözü, yurt dışındaki çılgın hayran kitlesinin desteği ile son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı sürdürüyor.

Tuzak dizisinin de yapılan araştırmalarda diğer tüm rakiplerini geride bırakan etkili performansı, sosyal medyada her hafta araştırmalara yansıyor.

Adba TV’nin yaptığı 27 Şubat – 5 Mart haftasında da yine retweetsiz ileti sayısı bakımında en iyi noktada bulunan Tuzak, en yakın rakibi Yalı Çapkını’nın önünde birinci oldu.

Yalı Çapkını gibi sezonun en iyi çıkış yapan ve en iyi reytinglerini elde eden popüler bir diziyi geride bırakması bile Tuzak dizisinin farkını ortaya koyuyor.

Belki reytingler çok düşük geliyor ama, Tuzak dizisinin yurt dışı satışları iyi gidiyor ve yabancı dizi hayranları da tutkulu bir şekilde projeye desteklerini sürdürüyor.

Tuzak dizisinin başrol oyuncuları Akın Akınözü ile Bensu Soral ne kadar da şanslı! İşte nedeni! 7