Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisi sosyal medyada Adım Farah’ın önüne geçti!

Çöp Adam dizisi sosyal medyada Adım Farah’ın önüne geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni başlayan Adım Farah dizisi ikinci bölümü ile Çarşamba günü izleyicilerle bir kez daha buluştu. Engin Akyürek ve Demet Özdemir gibi iki önemli başrol oyuncusunun bir araya gelmesi, diziyi sosyal medyada son dönemin en çok konuşulan konularından birisi yapmıştı.

Çarşamba rekabetinde Adım Farah dizisi reytinglerde ikinci bölümü ile iyi bir çıkış sergiledi ve Çöp Adam’ın önüne geçti. Kuruluş Osman dizisinden sonra Adım Farah’ın en iyi reyting elde eden ikinci dizi olması çarşamba rekabetinde dengeleri değiştirdi.

Ancak sosyal medyada Çöp Adam dizisinin üstünlüğü devam ediyor. Star’ın merak uyandıran dizisi “Çöp Adam”, çarşamba akşamı yayınlanan bölümüyle Twitter’da yayın saatleri içerisinde en çok konuşulanlar arasına girdi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı ‘Çöp Adam’ gün boyunca 117 bin ileti ile en çok konuşulan dizi oldu.

Çöp Adam dizisi sosyal medyada Adım Farah'ın önüne geçti! 7

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu hayranlarının büyük ilgisi, Çöp Adam dizisini sosyal medyada öne geçirirken, Adım Farah’ın da günün en çok konuşulan konularından birisi olması dikkatlerden kaçmadı.

Çöp Adam dizisinin ilgi ile izlenen on üçüncü bölümüne Tamer’in Berrin’i evden kovması damga vurdu.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alınan ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği “Çöp Adam” her Çarşamba Star’da izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.