Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Erkek’i özlemle bekleyen hayranlarına yeni dizi müjdesi!

Ecem Erkek’i özlemle bekleyen hayranlarına yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show isimli komedi programı ile hem sahnede hem de televizyon ekranında izleyicileriyle buluşan Ecem Erkek, kadrodan geçen yıl ayrılmıştı. Ecem Erkek’in hayranları ise yeni dönemde ne yapacağını çok merak ediyordu.

1989 yılında Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, yeni sezon için Güzel Günler isimli yeni dizi projesi ile anlaştı. Böylelikle setlere yeniden dönme kararı alan oyuncu, Binnur Kaya, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Leyla Tanlar gibi oyuncularla birlikte başrolde yer alacak.

2017 yılında Hayat Sırları isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan, Güldür Güldür Show ekibiyle uzun yıllar birlikte sahneye çıkan Ecem Erkek, Hakan Muhafız ile Aşk Kumardır isimli dizilerde de yer almıştı.

Sinema filmleri, diziler ve tiyatro faaliyetleri ile çok yönlü bir isim olan Ecem Erkek, özellikle komedi rollerinde aranılan kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Ecem Erkek'i özlemle bekleyen hayranlarına yeni dizi müjdesi! 7

Ecem Erkek’in kariyeri sürecinde diziler konusunda sınırlı deneyimi oldu. Ancak TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Günler isimli yeni proje oyuncunun büyük bir çıkış sergilemesini sağlayabilir.

Dizi hayranlarının merakla bekledikleri, aşkın ve sevginin öne çıkacağı yeni dizi projesi, aile sıcaklığını da ekran başındakilere hissettirmeyi amaçlıyor.

Binnur Kaya, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker gibi deneyimli isimlerle aynı sete çıkmaya hazırlanan Ecem Erkek, dram sahnelerinin de yer alacağı dizide önemli bir deneyim daha yaşayacak.

Ecem Erkek’in son yıllarda komedi performansıyla öne çıkmasıyla birlikte, dizilerde de kendisini gösterecek olması hayranlarından büyük destek almasını da sağladı.