Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, depremin ilk gününden beri yardım için canla başla çalıştı!

Eda Ece, depremin ilk gününden beri yardım için canla başla çalıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan Eda Ece, bu proje sayesinde geniş bir hayran kitlesinden destek gördü. Türk halkının en sevdiği dizilerden ve oyunculardan birisi olmayı başaran Eda Ece, şimdilerde depremden etkilenen halkın yaralarının sarılması için mücadele ediyor.

Eda Ece, sosyal medya üzerinden yaptığı yardım çağrıları, deprem bölgesinde sesini duyurmak isteyenlere verdiği destek, yardımların toplanmasındaki katkıları ile çok takdir topladı. 6 Şubat Pazartesi günü gece yarısı yaşanan deprem felaketinin ardından hemen bölgeye göndermek için yardım malzemesi almaya çıktığını anlatan Eda Ece, birçok kişinin de kendisi gibi davrandığını görünce çok mutlu oldu.

Türk halkının yardımlaşma bilincini öven Eda Ece, ayrıca birçok televizyon kanalının ortaklaşa yayınladığı bağış kampanyasında da rol alarak, halktan gelen bağışların toplanmasına aracılık etti.

Ünlü oyuncu, duygularını ve yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Günlerdir ben de elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ama bir yandan da Türk halkı ile çok gurur duyuyorum. Gece yarısı olan bir depremin ertesi sabahında bile bir şeyler almaya gittiğimde, benimle birlikte herkesin koştuğunu gördüm. O yüzden çok duygulandım. Biz böyle bir milletiz. O da benim kalbimi çok yaralıyor.

İnşallah bu on ilimize de elimizden geldiği kadar yardım göndereceğiz ve onların hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardım edeceğiz. Ancak, kaybettiklerimiz geri gelmeyecek, o yüzden de içimiz hala buruk.”