Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece için Yıldız karakteri hayatının başarısı mı yoksa hatası mı? Erdal Beşikçioğlu örneği ortada duruyor!

Eda Ece için Yıldız karakteri hayatının başarısı mı yoksa hatası mı? Erdal Beşikçioğlu örneği ortada duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile izlemekte olduğumuz Eda Ece’nin kariyerinde bu projenin önemi çok büyük. Büyük popülerlik elde ettiği Yıldız karakterinde oyunculuk konusunda kendisini geliştirecek bir ortam da bulan Eda Ece, hikayeye büyük bir eğlence de katıyor.

Özellikle üçüncü sezondan itibaren Yıldız karakterinin doğaçlama sahnelerinin artması ile birlikte Eda Ece, bu konuda bir özgüven de yakaladı. Bazı sahnelere kendisinden eklemeler yapan ve bu şekilde hem yapımcıyı hem de yönetmeninin onayını alan Eda Ece, oyunculuk yeteneklerini de geliştiriyor.

Şevval Sam ile de çok iyi bir uyum yakalayan Eda Ece’nin dizinin altıncı sezonunda da yer alacağını biliyoruz. Ünlü oyuncu her röportajında Yıldız karakterinin kariyerine ne kadar olumlu yansıdığını da itiraf ediyor.

Ancak Eda Ece için bu karakter bir fırsat olduğu kadar üzerine bu rolün yapışması riskini de beraberinde getirdi. Nasıl ki, Behzat Ç ile büyük popülerlik elde eden ve hala bu dizideki rolüyle hatırlanan Erdal Beşikçioğlu diğer projelerinde çok iyi çıkışlar yapamıyor ise, benzer bir durum ile ileride Eda Ece de karşılaşabilir.

Eda Ece için Yıldız karakteri hayatının başarısı mı yoksa hatası mı? Erdal Beşikçioğlu örneği ortada duruyor! 9

Erdal Beşikçioğlu geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Behzat Ç’yi yeniden kabul ettiğini, senaryonun bu sefer kendisini ikna ettiğini söylemişti. Oyuncu, son projelerinin başarılı olamaması konusunda da sitem doluydu ve bu sözlerine de yansıdı.

Erdal Beşikçioğlu ismi ile Behzat Ç karakteri adeta özdeşleşti ve usta oyuncu bu durumda kurtulamıyor. Bu da sanatını farklı karakterler ile devam ettirmesi noktasında izleyicilerin alışkanlıklarını terk etmemesi nedeniyle sıkıntı çıkartıyor.

Eda Ece için Yıldız karakteri hayatının başarısı mı yoksa hatası mı? Erdal Beşikçioğlu örneği ortada duruyor! 10

Şimdi benzer bir durumu Eda Ece de yaşıyor. Onu, Yıldız karakterinin dışında başka bir karakterde görmek hayranlarını mutlu etmeyecektir. Bir de Yıldız karakterinin Disney Plus için filminin yapılacağı bilgisi ortaya çıktı ki, bu durum da Eda Ece’nin kariyeri adına olumlu mu yoksa olumsuz mu olacağı konusunda kafaları karıştırdı.

Eda Ece belki Yıldız karakterine çok şey borçlu ama kendisini bir karakter ile sınırlandırıp, üzerine yapışmasına vesile olması, Erdal Beşikçioğlu’nun yaşadığı sorunu da akıllara getiriyor.