Ana sayfa Sosyal Medya Ne aykırı bir fotoğraf! Okan Çabalar ile Cihangir Ceyhan aynı projede başrol!

Ne aykırı bir fotoğraf! Okan Çabalar ile Cihangir Ceyhan aynı projede başrol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar ciddi ve sert rolleriyle dikkatleri çeken Cihangir Ceyhan, şimdi de bir komedi filmiyle kariyerinde yeni bir adım atacak. Sıfır Bir Adana dizisindeki Cio karakteri ile büyük çıkış yakalayan Cihangir Ceyhan, ardından da Çukur gibi etkili bir dram dizisinde Azer rolü ile büyük popülerlik elde etti. Alev Alev dizisindeki Ömer karakterinin ardından ise oyuncuyu geçtiğimiz sezon Camdaki Kız dizisinde Hayri olarak izledik.

Cihangir Ceyhan hayranları, yaz döneminde oyuncunun yeni bir projede yer alacağını öğrenmişti ama bir komedi filminde yeni bir tarzı ilk kez deneyeceğini belki de bilmiyordu. Güven Bana isimli sinema filminin çekimleri başladı. Setten gelen ilk fotoğrafta Okan Çabalar gibi komedi rolleri ile akıllara yazılan bir ismin yanında, dram projelerinin prenslerinden Cihangir Ceyhan’ın yer alması aykırı bir fotoğraf gibi duruyor.

Ne aykırı bir fotoğraf! Okan Çabalar ile Cihangir Ceyhan aynı projede başrol! 8

Ancak Cihangir Ceyhan’ın komedi rolünde izlemek birçok hayranı açısından yeni bir deneyim ve Okan Çabalar gibi her rolü ile izleyiciyi gülümsetmeyi başaran bir isimle partner olması da bir ayrıcalık gibi duruyor.

Selçuk Aydemir imzasını taşıyan Güven Baan filminin çekimleri İstanbul’da yapılıyor. Senaryosunu da Selçuk Aydemir’in yazmış olması filmin önemini bir kat daha artırmış durumda.

Ünlü isimlerin bir araya gelmesi ile çok güçlü bir ekip oluşturuldu. Kahkahalarla dolu bir set ortamı da oyuncuların kısa sürede kaynaşmasının sağlandığını gösteriyor.

Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar’ın yanı sıra Güven Bana filminde şu isimler bulunuyor: Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan, Tuncay Beyazıt, Korhan Herduran…

Ne aykırı bir fotoğraf! Okan Çabalar ile Cihangir Ceyhan aynı projede başrol! 9

Filmin hikayesinin de çok ilgi çekeceğini hemen söylememiz lazım. İşte detaylar:

“Özcan ve Sercan tefeciye olan senet borçlarını ödemek için, Müslüm dayılarının kendilerine olan 150 bin TL borcunu almaya giderler. Dayı parayı vermek için elini cebine attığı an kalp krizi geçirir ve ölür. Dayının cebinde onlara ait para vardır ama henüz çıkarıp vermemiştir.

Parayı dayılarının cebinden aldıkları gibi tefeciye borç ödemesine giden kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir, çünkü para sahtedir. Sahte paradan kurtulmanın yolunu, aldıkları yere bırakmak olarak gören kardeşler, cenaze evine parayı ölen dayılarının ceket cebine koymak için gelirler ve geri dönüşü imkansız bir maceraya girmiş olurlar.”