Ana sayfa Sosyal Medya 2 yıl aradan sonra Derya Yılmaz rolüyle Özge Özberk’in muhteşem dönüşü!

2 yıl aradan sonra Derya Yılmaz rolüyle Özge Özberk’in muhteşem dönüşü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha ilk fragmanının yayınlanması ile birlikte çok ses getiren, sosyal medyada büyük bir izleyici kitlesini etkileyen Gelsin Hayat Bildiği Gibi için heyecanlı bir bekleyiş var. Proje tasarımı ve senaryosunun Gani Müjde gibi çok özel bir yazara ait olması da diziyi öne çıkartan bir başka detay oldu. Özge Özberk ise 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor.

Ertan Saban’ın Sadi Payaslı karakteri ile başrolünde yer aldığı dizide Devrim Özkan ile birlikte Özge Özberk de yine başrol oyuncusu olarak hikayenin merkezinde yer alıyor. Derya Yılmaz karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, Sadi Payaslı karakterinin büyük aşkı olarak hikayede yer alacak.

2 yıl aradan sonra Derya Yılmaz rolüyle Özge Özberk'in muhteşem dönüşü! 8

BKM imzasını taşıyan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ilk bölümü 21 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek ve izleyicilerin sosyal medyadaki mesajlarına bakılır ise de yaz ayının favori dizisi olması kimseyi şaşırtmayacak.

Yıllar önce zorunlu hizmet nedeniyle bir askeri hastanede tanıştığı Sadi Payaslı ile büyük aşk yaşayan Derya, bir mektup ile terk edilmiş ve büyük hayal kırıklığı yaşamış bir kadın…

Sadi Payaslı’nın kirli dünyasında Derya temiz yüzü temsil ediyor. Yıllar sonra ise Derya ile Sadi’nin yolları çok farklı şartlarda yeniden kesişecek. Tabii ki gizlenen sırların ortaya dökülmesi dizinin heyecanını da fazlasıyla artıracak.

Sadi Payaslı ise asla unutamadığı sevgilisi Derya’yla karşılaşınca hayatı iyice kördüğüme dönecek… Hikaye güzel, oyuncular kaliteli ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi bomba gibi geliyor…

2 yıl aradan sonra Derya Yılmaz rolüyle Özge Özberk'in muhteşem dönüşü! 9

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizi ile 2 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönecek olan Özge Özberk, oldukça heyecanlı.

Sette açıklamalarda bulunan Özge Özberk, şunları söyledi: “Çok yeniyiz daha. Ekibimiz çok güzel, son hızıyla devam ediyor hazırlıklar. İlk çekim günümüzü yaşadık. Ekip şahane, gençler şahane. Senaryo zaten muhteşem. Gani kalemini bu sefer başka türlü döndürdü.

Hayatın çok içinden, çok güncel konuları işliyoruz. Ülkemizde şu anda yaşanan haksızlıkların anlatıldığı, gençler üzerinden. Özellikle Z Kuşağına çok güzel bir vurgu yapılıyor. Çok güzel bir drama bekliyor seyircileri.”