Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Şevval Sam’ın eli ayağı olmuş da haberimiz yokmuş!

Eda Ece, Şevval Sam’ın eli ayağı olmuş da haberimiz yokmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam, Youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programının konuğu oldu. Eda Ece’nin aracılığı ile Sam’ın programa katılmaya ikna olduğunu sunucu Zeynep Ocak açıkladı.

Sam, Eda Ece ile aşırı yakın olduklarını belirtti ve “Eda”ya nasıl bayılınmaz ki, otur böyle yanaklardan başla ye..” diye konuştu. Eda Ece’nin katıldığı programı izlediğini anlatan Sam, “O benim güncel hayat ile bağlantımı kuran kişi” diyerek de şaşırttı. Anlaşılan Eda Ece’nin set dışında da Şevval Sam’ın özel hayatında önemli bir yeri var.

Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde entrikalarıyla meşhur ve birçok kişinin de korkutucu bulduğu bir karaktere hayat veriyor. Oyuncu, “Ben korkunç olmayı beceren ama korku filminden korkan birisiyim. Hayatta izlemem, korkarım” ifadelerini kullandı.

Kalabalık bir semtte rahat hata gezebildiğini söyleyen Sam’a sunucu Zeynep Ocak inanmadı.Ünlü oyuncu,”Minibüs, metro, otobüs bunları kullanıyorum. Bir duraktan bir durağa gidene kadar insanlar şoka gidiyorlar,acaba o mu değil mi diye iniyorum ve selfiden kurtulabiliyorum” açıklamasını yaptı.

Programı videodan izleyebilirsiniz.