Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Şevval Sam’ın jestine jest ile karşılık verdi!

Eda Ece, Şevval Sam’ın jestine jest ile karşılık verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde en iyi anlaştığı kişinin Eda Ece olduğunu çok önceden açıklamıştı. Hatta, Şevval Sam, bir röportajında sosyal medya dünyası ile bağlantısını kuran kişinin de Eda Ece olduğunu ifade etmişti.Birbirleri ile set dışında da çok yakın olan iki ünlü ismin keyifli fotoğrafları da zaman zaman instagram hesaplarında yer alıyor.

Şevval Sam, geçtiğimiz gün hayranlarının sorularını sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparak yayınladı. Oyuncuya Eda Ece ile ilgili sorular da soruldu.

Şeval Sam, “Eda ile zaten çok gülüyorum zaten ben. Eda; çok komik, çok zeki, çok tatlı bir dost, çok iyi bir arkadaş. Onu tanıdığım için çok mutluyum. Onunla birlikte oynamak da çok eğlenceli. Onun için de çok şanslı hissediyorum kendimi” diyerek arkadaşını övdü.

Eda Ece de Şevval Sam’ın bu jestine twitter hesabından yaptığı paylaşım ile jest yaptı. Eda Ece, şöyle yazdı: “Şevvalimin güzelliği ve söyledikleri, sonsuz kalp” İki ünlü ismin birbirlerine yaptıkları bu jestler de sosyal medyada çok konuşuldu.