Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece yine sahneye çıktı, Yasak Elma dizi ekibi yardım çabasıyla gönül kazandı!

Eda Ece yine sahneye çıktı, Yasak Elma dizi ekibi yardım çabasıyla gönül kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım tarafından hazırlanmakta olan Yasak Elma dizisinde altıncı sezon devam ediyor. 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta üst üste yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından bölgedeki yardım çalışmalarına birçok dizi ekibi de katıldı. Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinin ekibinden birçok kişi de karavan ve ellerindeki çeşitli malzemelerle birlikte bölgeye giderek halka destek oldu.

Bu süreçlerde de dizinin başrol oyuncusu Eda Ece, ekip arkadaşları hakkında bilgiler paylaşarak, onların çabalarının görünür olmasını sağladı. Dizinin hikayesinde Yıldız karakterini canlandıran ve kariyerini de Yasak Elma dizisinin başarısına borçlu olan Eda Ece, yeni bir paylaşım daha yaptı.

Ünlü oyuncu, deprem bölgesine giderek arama ve kurtarma çalışmalarına destek sağlayan Yasak Elma dizisinin teknik ekibine teşekkür eden bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu mesajında şöyle yazdı: Bizzat gidip arama kurtarma çalışmalarına katkı sağlamış prodüksiyon ve ışık ekibimiz başta olmak üzere herkese tekrar teşekkür ederek; Ocak ayında çektiğimiz yayınlanmamış bölümümüz bu akşam yayınlanıyor bilginize. Bizler çalışmaya devam ediyoruz. Sizler için. İyi seyirler.”

Eda Ece’nin hayatın devam ettiği gerçeğini yansıttığı paylaşımında dikkat çeken nokta ise daha önce çekilen ve yayınlanmamış olan bölümün ekrana geldiği bilgisiydi.

Eda Ece yine sahneye çıktı, Yasak Elma dizi ekibi yardım çabasıyla gönül kazandı! 7

Yani, deprem sonrasında dizinin ekibi bölgede olduğu ve oyuncular da yardım faaliyetleri için çaba sergilediği ortamda çekimler durdurulmuştu.

Yasak Elma dizisinin Ocak ayında yani depremden önce çekilen bölümü izleyicilerle buluştu. Bu da deprem sonrasında ekibin uzun süre yardım çabalarına katıldığını ve bu süreçte dizinin setinde çalışma olmadığını gösteriyor.

“Bizler çalışmaya devam ediyoruz. Sizler için” diye mesaj da paylaşan Eda Ece, bu sözüyle de artık ekip olarak bir araya geldiklerini ve Yasak Elma’nın yeni bölümlerine konsantre olduklarını, hayatın bir şekilde devam etmesi gerektiğini anlatmış oldu.