Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece yüzüne emoji yakıştırdı! Nilperi Şahinkaya ve Eslem Akar’ın sempatik hali

Eda Ece yüzüne emoji yakıştırdı! Nilperi Şahinkaya ve Eslem Akar’ın sempatik hali

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sevimli, sempatik, enerjik ve mutlu halleri ile sosyal medyada pozitif paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Negatif anlaşılabilecek paylaşımlar yapmaktan kaçınan ünlülerin, en keyifli anlarını tercih etmesi bir imaj çalışması aslında.Eda Ece, Nilperi Şahinkaya ve Eslem Akar da üst üste sevimli paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Yasak Elma dizisinin setinde çalışmalar başladı. Eda Ece de paylaşımlarına hız verdi. Oyuncu, setten bir fotoğrafını “Emoji karşılığı: ????” mesajı ile yayınlayarak espri yaptı. Rol arkadaşı Şevval Sam, “Güzelliğe bak” diye yanıt verdi. Oyuncu Melis Babadağ ise “Kalp kalp kalp, bendeki emojisi” diye yazdı.

Eda Ece yüzüne emoji yakıştırdı! Nilperi Şahinkaya ve Eslem Akar'ın sempatik hali 9

Yeni Hayat dizisinin çekimleri de başladı. Mart ayında ilk 2 bölümü çeken ekip, stok bölümleri artırmak için yoğun bir tempoda çalışıyor. Nilperi Şahinkaya da yeni rolüne dönüş yaptı. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla mutluluğunu sergiledi.

Eda Ece yüzüne emoji yakıştırdı! Nilperi Şahinkaya ve Eslem Akar'ın sempatik hali 10

Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Aile Şirketi isimli dizide başrolde yer alan Eslem Akar da sevimli minik kedisiyle sempatikliğini sergiledi. Ünlü oyuncu, “Bir avuç mutluluk”  notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Eda Ece yüzüne emoji yakıştırdı! Nilperi Şahinkaya ve Eslem Akar'ın sempatik hali 11