Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde çalışmalar başladı işte sette yaşananlar!

Yeni Hayat dizisinde çalışmalar başladı işte sette yaşananlar!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi de Yeni Hayat dizisi. Mart ayında çekimlere başlayan ekip, ilk iki bölümü çektikten sonra pandemi nedeniyle dağılmıştı… Aradan geçen 4 ayın ardından Yeni Hayat dizisinde çekimlere yeniden başlandı.

Hazır olan iki bölümün yanı sıra yeni bölümler de çekilerek eldeki stok artırılacak. Dizinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya, sette ilk gün heyecanını bir kez daha yaşadı. Setten gelen fotoğraflarda ekibin heyecanlı ve enerjik oldukları yüzlerinden anlaşılıyordu.

Yeni Hayat dizisinde çalışmalar başladı işte sette yaşananlar! 8

Senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Başak Soysal ve Cem Özüduru yaptığı Yeni Hayat’ın yapımcılığını Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan üstleniyor.

Yeni Hayat dizisinde çalışmalar başladı işte sette yaşananlar! 9

Dizinin hikayesinin BBC’de yayınlanan Bodyguard’dan uyarladığı iddiaları vardı, ancak bu doğru değil. Senarist Ümmü Burhan, özgün bir hikaye olduğunu ve 2015 yılında yazdığını belirten mesajıyla bu konudaki kafa karışıklığını gidermişti.

Başrolleri kadar hikayesi ile de dikkat çeken “Yeni Hayat”, ilk bölümüyle yakında Kanal D’de…